Öneri Klavye Öneri

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba RAZER Ornata V3 X almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında daha iyisi varmı ?
FPS Oyunları çok fazla oynamıyorum. Genelde yazılım ile uğraşıyorum. Mouse Razer deathadder v2 kullanılıyorum başka yazılmlarla uğraşmak istemediğimden dolayı bunu uygun gördüm. Yine de emin olmak için sorayım dedim. Başka önerileriniz varsa alabilirim

tugi9717

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşla tam olarak aynı noktadayım, 1500tl üstüne çıkmadan güzel rgb si olan ve aynı odada biri varken kafasını dütmeyecek bir klavye önerisi lütfen uppp

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Merhaba RAZER Ornata V3 X almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında daha iyisi varmı ?
FPS Oyunları çok fazla oynamıyorum. Genelde yazılım ile uğraşıyorum. Mouse Razer deathadder v2 kullanılıyorum başka yazılmlarla uğraşmak istemediğimden dolayı bunu uygun gördüm. Yine de emin olmak için sorayım dedim. Başka önerileriniz varsa alabilirim
Bütçe ne kadar olur max?

arkadaşla tam olarak aynı noktadayım, 1500tl üstüne çıkmadan güzel rgb si olan ve aynı odada biri varken kafasını dütmeyecek bir klavye önerisi lütfen uppp
Eğer birazcik aşarsan kemove k68 var yoksa dierya dk61e

@Greewe_Greew hocam bilgili bakar musait olunca

tugi9717

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe ne kadar olur max?

Eğer birazcik aşarsan kemove k68 var yoksa dierya dk61e

@Greewe_Greew hocam bilgili bakar musait olunca
hocam dierya dk61e 2 kez amazondan söyleyip iptal ettim içime sinmedi bi türlü, hakkaten o mu tek alınacak klavye? bir yandan full size büyük bi klavye daha çok içime siniyor daha çok oyun için olsa da günlük de kullanacağım

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
hocam dierya dk61e 2 kez amazondan söyleyip iptal ettim içime sinmedi bi türlü, hakkaten o mu tek alınacak klavye? bir yandan full size büyük bi klavye daha çok içime siniyor daha çok oyun için olsa da günlük de kullanacağım
Yani bu butceye en f/p o diye biliyorum(bende ilk doerya almayi dusunuyordum ancak cok küçük dige vazgectim tercih meselesi o) benim suan kullandigim kemove k68 de guzel klavyedir dieryadan daha büyük yön tuşları flnda var bende xpg sumoner(fullsize olan) ile k68 arasinda kalmistim k68 aldim memnunum suanda. Dedigim gibi ya k68 yada dierya

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri