Merhaba iyi bayramlar herkese. Max 2000tl olacak şekilde sağ taraftaki numaratör alanı olmayacak şekilde sessiz klavye arıyorum.. önerilerini bekliyorum alttaki klavye sessizmidir.
Merhabalar, söylediniz klavyeyi önermiyorum.Merhaba iyi bayramlar herkese. Max 2000tl olacak şekilde sağ taraftaki numaratör alanı olmayacak şekilde sessiz klavye arıyorum.. önerilerini bekliyorum alttaki klavye sessizmidir.
MSI Vigor GK50 Low Profile TKL Kailh Switch
link atarmısın söylediklerini.. bende amazon hepsiburda ve trendyol gibi sitelerden almak istiyorumMerhabalar, söylediniz klavyeyi önermiyorum.
Epomaker markasından th80 pro gateron pro yellow switch öneririm.
Epomaker klavye konusunda en üst markalardan ve anne pro 2 gibi klavyelerinde üreticisi.
Sadece amazon üzerinde yurtdışından alınabiliyor ülkemizde pek bilinmiyor, bulunmuyor.
Tabi atayimlink atarmısın söylediklerini.. bende amazon hepsiburda ve trendyol gibi sitelerden almak istiyorum
niye bu kadar pahalı ve ne özelliği var böyle rog strix veya o meşhur markalar bile bu kadar pahalı değil de.. bu ara benim üstte yazdığım klavyeyei önermem demiştin. sebebi nedir?Tabi atayim
EPOMAKER Theory TH80 Pro %75 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi, RGB aydınlatmalı, MDA PBT tuş kapakları (Gateron Pro Brown) https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMKY4WSJ?ref_=cm_sw_r_apin_dp_3Z5G3ZYAPA5JD2Q5H58B
Attığım linkte brown switch seçili onu yellow ile değiştirin
Hocam dediğim gibi bu öyle uyduruk bir marka değil rog strixden felan çok daha iyi ben th 66 pro olanı alıcağım tek farkı boyutniye bu kadar pahalı ve ne özelliği var böyle rog strix veya o meşhur markalar bile bu kadar pahalı değil de.. bu ara benim üstte yazdığım klavyeyei önermem demiştin. sebebi nedir?
yorumları okudum tam alacağım taksit yapmıyor amazonHocam dediğim gibi bu öyle uyduruk bir marka değil rog strixden felan çok daha iyi ben th 66 pro olanı alıcağım tek farkı boyut
Meşhur markalar o parayı bile hak etmiyor açık konuşayim.
Gk50 neden önermiyorum;
Kalitesiz Kasa
Hotswap değil
Switchleri sizin için sessiz değil
Keycapsleri abs keycaps
Attığım klavyeler asus rog veya msidan felan çok daha iyi.
Ha illede ben marka istiyorum derseniz asus rog strix scope nx deluxe tkl asus cashback ile 1400e denk geliyor o olabilir
Ahahahyorumları okudum tam alacağım taksit yapmıyor amazon![]()
Yani hotswap bir ihtiyaç switch bozulursa 1 ay beklemek yerine yanındaki yedeği 10 saniyede takıyorsunGreewe merhaba geçenlerde bana da klavye önermiştin, teşekkür ederim. Şahsen hotswap olup olmaması kaycepsleri vs çok önem verdiğim şeyler değil belki konuray dostum da o şekilde düşünüyor olabilir, bana da tavsiye ettiğin klavyeye bakmıştım güzel klavyeler ama bizim mekanik, red switch rgb klavye mantığında olanlar için bu modeller biraz farklı geliyoro yüzden standart biraz taktak yapan klavye bakıyoruz
ama aklımda şu da var senin yazdığın markalardan TKL bir klavye ama yukardaki msı markadaki gibi yön tuşları aralığı açık olan modeller lazım. Kablosuz olanları acaba gecikme yapar mı onu merek ediyorum. Senin önerdiğin modellerde kablosuzlar da vardı ama onların çoğu bitişik tuşlar olduğu için beğenememiştim
Yani hotswap bir ihtiyaç switch bozulursa 1 ay beklemek yerine yanındaki yedeği 10 saniyede takıyorsun
Kaliteli keycaps olmasssa keycapsler silinir ve güzel bir hissi olmaz
Ben tüm klavyelerde oyun oynarken kablolu öneriyorum
işte düz mantıkla ilerleniyor ve o klavyeler gereksiz pahalı asla değmez
Hyperx alloy origins core 65 önerebilirim tek amaç oyun ise. Red switch ile yellow tamamen aynı şey diyebilirim. E zaten bunlarda mekanik ve tepki süreleri felanda o söylediklerinizle aynı hatta bazen daha iyi
asus geri ödemeyi çok geç yapıyor dediler tam emin değilimRed swich mekanik isterseniz. Sesi membran kadar sessiz değil ama blue swich kadar da sesli değil. Güzel bir hissiyatı var. Bildiğim kadarıyla geri ödemesi de vardı. Bi kontrol edersiniz
https://www.laptop.com.tr/urun/1805...rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.6.5
gaming.gen'in sitesi mi bu site birebir araklanmış gibiRed swich mekanik isterseniz. Sesi membran kadar sessiz değil ama blue swich kadar da sesli değil. Güzel bir hissiyatı var. Bildiğim kadarıyla geri ödemesi de vardı. Bi kontrol edersiniz
https://www.laptop.com.tr/urun/1805...rgb-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.6.5
Hocam ben siteyi bilmiyorum da akakçe üzerinden bakmıştım. Asus yetkili satıcısı yazıyor. Ama şimdi inceledim birebir site aynı. Ama daha önce alışveriş yapmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğimgaming.gen'in sitesi mi bu site birebir araklanmış gibi![]()
Yani orası ayrı olarak belki epomaker th66 olabilirEkli dosyayı görüntüle 19914
şu kısım çok sinir ediyor beni bitişik ya
asus geri ödemeyi çok geç yapıyor dediler tam emin değilim
Gaminggenin sitesi doğrudurHocam ben siteyi bilmiyorum da akakçe üzerinden bakmıştım. Asus yetkili satıcısı yazıyor. Ama şimdi inceledim birebir site aynı. Ama daha önce alışveriş yapmadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Hmm keychron değilde xtrfy k4 tkl güzeldir. Keychron biraz gereksiz pahalıxtrfy k4 rgb ,keychron bunlar beğenilen markalar
cidden uçmuş fiyatlar keychron özellikleHmm keychron değilde xtrfy k4 tkl güzeldir. Keychron biraz gereksiz pahalı
2.7k o şu an aslında iyi fiyat ama bütçenin çok üstündecidden uçmuş fiyatlar keychron özellikle
apex pro tkl da gayet iyidir