Klavye Önerisi Max 3500-3700 Arası

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Hocamlar selam,

Asus Rog Falchion aldım 1 sene kadar önce ama sağ sol yön tuşları ve "," işareti kırıldı. switchlere giren + şeklindeki yerler pek sağlam değil sanırım. Bu klavyeyi kardeşime verip (eski klavyeden kalan keyler uydu onları kullanıyorum) başka bir klavye almak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat max 3500 3700 gibi bişe düşünüyorum

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Hocamlar selam,

Asus Rog Falchion aldım 1 sene kadar önce ama sağ sol yön tuşları ve "," işareti kırıldı. switchlere giren + şeklindeki yerler pek sağlam değil sanırım. Bu klavyeyi kardeşime verip (eski klavyeden kalan keyler uydu onları kullanıyorum) başka bir klavye almak istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat max 3500 3700 gibi bişe düşünüyorum
ben custom topladım. ses olsun performans olsun cok tatmın edıyor benı. sana da tavsıye ederım.

kullandıgım parcalar
switch
case
keycaps

onun dısında begendıgım bı model olan şunu da bırakayım

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31

Hocam selamlar kendim Asus Rog strix Scope RX TKL Wıreless deluxe versiyonunu kullanıyorum. bana sorarsanız seri üretim en güzel klavyedir kendisi. bu linkini attığım model için de son derece iyi yorumlar yapılmış. zaten aynı switch modelini kullanıyorlar bence bunu alabilirisin.

https://www.gaming.gen.tr/urun/1805...eluxe-rog-rx-red-optik-mekanik-gaming-klavye/

bu da benim kullandığım model ve senin bütçene göre bence bunu da alabilirsin. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve muazzam bir malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı var

KS

furkandemirci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Hocam selamlar kendim Asus Rog strix Scope RX TKL Wıreless deluxe versiyonunu kullanıyorum. bana sorarsanız seri üretim en güzel klavyedir kendisi. bu linkini attığım model için de son derece iyi yorumlar yapılmış. zaten aynı switch modelini kullanıyorlar bence bunu alabilirisin.

https://www.gaming.gen.tr/urun/1805...eluxe-rog-rx-red-optik-mekanik-gaming-klavye/

bu da benim kullandığım model ve senin bütçene göre bence bunu da alabilirsin. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve muazzam bir malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı var

hocam şunu izledim bende güzel gibi makro tuşları falan ne düşünüyorsun

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Hocam RX NX farkını tam anlamıyla bilmiyorum, ama RX klavyelerin switch yapısı gibi 4 noktadan bağlantılı yaylı sistemi varsa o da alınabilir. benim kullandığım modelde makro tuşu yok kulaklıkta olduğu için gerek duymadım ama kuzenim kullanıyor, baya iyi diyor bilgin olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri