ikinci el epomaker th80semerhaba klav ye almak istiyorum önceligim kablosuz olması max butcem 3.000 tl civara acaba önereceginiz klavye var mı
o zaman yokaçıkcası ikinci el almak istemiyorum
kablolu olsao zaman yok
apex 9 minikablolu olsa
Yukarıda söylenmiş ama apex 9 mini iyi kalvyedir.
O zaman alloy origins coreacaba yön tuşlarının olanı var mı
bumu acabaO zaman alloy origins core
her hotswap iyi değildir, epomaker akko gibi tüm klavyeler en az 3kdan başlamaya başladı son zamlardan sonraHer daim custom hot swap klavye bakmanızı öneririm. İstediğiniz keycaps ve istediğiniz switch seslerini elde edebilir. Bozulunca gelen yedek switch ile anında değişim yapabilirsiniz.
hocam normalde ikinci el th80se önerdim ama onlar şu an bütçeyi aşıyor, moonsgeek kasası zaten bütçenin 2 katıBen şahsen ofis ve Evde Monsgeek M1 full aluminyum klavye kullanıyorum. Çok memnunum ofiste sessiz switch koydum mousedan az ses çıkıyor ancak ofis için fazla o yüzden ofisteki klavyemi ilana koydum.
Th60 dan sonra th80'e geçmiştim onlarda güzel ancak plastik tad vermiyor ayrıca 2.4 Ghz'ı buglı mallesef oyunlarda bi anda kopuyor ve sık oluyor. Arkadaşımda aynı problemi yaşıyor.
Ben hızlı satılsın diye full set monsgeeki 3 e satıyorum. İsteyenlere duyrulurhocam normalde ikinci el th80se önerdim ama onlar şu an bütçeyi aşıyor, moonsgeek kasası zaten bütçenin 2 katı