Klavye Önerisi

xRabeL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
3-4k arası Blue switch mekanik kalvye arıyorum uzun kısa farketmez kablolu kablosuz olabilir kablosuz önerirseniz kabloluyla kablosuz arasındaki tepkime süresinde ne kadar fark ediyor onuda söylerseniz sevinirim. Bilindir markalardan istiyorum uzun ömürlü olsun rgb seviyorum rgb de olursa tadından yenmez şimdiden teşekkür ederim hepinize hayırlı günler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

KS

xRabeL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Peki kanka bu fiyat aralığında kablosuz iyi birşey bulabilirmiyiz?

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
3-4k arası Blue switch mekanik kalvye arıyorum uzun kısa farketmez kablolu kablosuz olabilir kablosuz önerirseniz kabloluyla kablosuz arasındaki tepkime süresinde ne kadar fark ediyor onuda söylerseniz sevinirim. Bilindir markalardan istiyorum uzun ömürlü olsun rgb seviyorum rgb de olursa tadından yenmez şimdiden teşekkür ederim hepinize hayırlı günler.
cok kalıtelı bı blue swıtch kendın toplamak ıster mısın

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
senın blue swıtch dedıgın sey aslında tactıle switcler. bu switchlerin cok daha kalitelileri mevcut.
kasa + switch + keycaps alip kendin yapabilirsin. veya tactile switchli klavye bakar paylasirim seninle

ornegın akkonun tactile switchinin sesi böyle

KS

xRabeL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
senın blue swıtch dedıgın sey aslında tactıle switcler. bu switchlerin cok daha kalitelileri mevcut.
kasa + switch + keycaps alip kendin yapabilirsin. veya tactile switchli klavye bakar paylasirim seninle

ornegın akkonun tactile switchinin sesi böyle

Kral iyi günler, şu en üstte öneri olarak sunduğu sterlseries klavyeye baktımda heryerde 4800 gösteriyor ama pttawm'de 3800 neden bu kadar fiyat farkı var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri