Wraithten W60 alabilirsin ben de alıcam beyazı öneririm size diğer renkler kitsune edition haric içi gözüküyor beni rahatsız eder rgbde derseniz beyaz alın zaten fiyat farkı da yok ben de beyaz alacağım yakında inşallah.Kitsuneyi ben beğenmedim şahsi düşüncem.Beyazını direkt alıp geçicem ben de.Ben diğer renk seçeneklerinde içi gözüktüğü için hoşuma gitmiyor.Fiyatı 2600 civarı olması lazım aşırı kaliteli ama.Driverı da var sitesini bulup indirip ayarlarınızı yapabilirsiniz.Rappid triger gibi özellikleri var.inceleme videosunu izleyip daha da bilgi edinebilirsiniz2-3 bin bandında mekanik klavyeye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam yarım klavye düşünmüyorum. Şuan o tarz bi klavye kullanıyorum ama bir türlü alışamadım o yüzden normal bir klavye düşünüyorum.Wraithten W60 alabilirsin ben de alıcam beyazı öneririm size diğer renkler kitsune edition haric içi gözüküyor beni rahatsız eder rgbde derseniz beyaz alın zaten fiyat farkı da yok ben de beyaz alacağım yakında inşallah.Kitsuneyi ben beğenmedim şahsi düşüncem.Beyazını direkt alıp geçicem ben de.Ben diğer renk seçeneklerinde içi gözüktüğü için hoşuma gitmiyor.Fiyatı 2600 civarı olması lazım aşırı kaliteli ama.Driverı da var sitesini bulup indirip ayarlarınızı yapabilirsiniz.Rappid triger gibi özellikleri var.inceleme videosunu izleyip daha da bilgi edinebilirsiniz
Hocam wraith üzerinden yine klavyeler var ancak benim ilgi alanım %60 klavyeler olunca diğer yüzdeliklerle pek ilgim kalmıyorHocam yarım klavye düşünmüyorum. Şuan o tarz bi klavye kullanıyorum ama bir türlü alışamadım o yüzden normal bir klavye düşünüyorum.
2-3 bin bandında mekanik klavyeye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.