Red olan sessiz Blue olan sesli hocam.Red olan sesli blue olan sessiz diye gördüm, şuan aklımda Apex 3 var ama red olduğu için, Apex 7 yi tercih edicem bu fiyat bandın da daha iyi klavye varmı, belki kullanan vardır.
Ben biraz test videosu izliyeyim. Bütçe 2 3 arası.Red olan sessiz Blue olan sesli hocam.
Bütçe belirtebilir misiniz ?
Az önce bı video izledim. En iyi 5 mekanik klavye 2022 1 İnci sırada Corsair K70 çıktı.Eğer Red yani sessiz istiyorsanız;
![]()
SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En iyi 5 mekanik klavye 2022 1 İnci sırada Corsair K70 çıktı.
Hiç gerek yok ben daha önce Apex 1 kullandım yıllarca şimdi kaliteyi arttırdım böyle PC ye Apex 7 gider. Ben dedim belki daha iyisi vardır bi öğreneyim maksadım buydu.O tarafta kime göre neye göre de olabilir o yüzden pek bir şey söyleyemem.
Hocam şuanda ofis den arkadaşımla yana yanayız oda alacak bu ay sonu.Apex 7'yi.Hiç ge
Hiç gerek yok ben daha önce Apex 1 kullandım yıllarca şimdi kaliteyi arttırdım böyle PC ye Apex 7 gider. Ben dedim belki daha iyisi vardır bi öğreneyim maksadım buydu.
Bende bi ufak indirim bekliyorum ama bakalım, direk mağaza dan almak istiyorum. Herşey var klavye yok çünkü.Hocam şuanda ofis den arkadaşımla yana yanayız oda alacak bu ay sonu.Apex 7'yi.