Klavye Tavsiyesi

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba acikcasi bu gamakay vb klavyeleri dusunuyordum ama en az yuzde 75 klavye ariyorum ve kirmizi beyaz ve siyah uclemesinde bi klavye ariyorum. Gateron pro yellow switch dusunuyorum. Ben bulamadim bildikleriniz varsa onerir misiniz? Ek olarak SS Apex pro tkl 2023 omni switchler iyi midir ve parasini hak eder mi? Ayni sekilde Logitech G915 TKL fiyati ve switchleri nasildir?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhaba acikcasi bu gamakay vb klavyeleri dusunuyordum ama en az yuzde 75 klavye ariyorum ve kirmizi beyaz ve siyah uclemesinde bi klavye ariyorum. Gateron pro yellow switch dusunuyorum. Ben bulamadim bildikleriniz varsa onerir misiniz? Ek olarak SS Apex pro tkl 2023 omni switchler iyi midir ve parasini hak eder mi? Ayni sekilde Logitech G915 TKL fiyati ve switchleri nasildir?
Apex pro tkl gayet iyidir

G915 amazondan white versiyon alınacaksa iyi.

Ama ben custom tercih ederdim

Custom yapabiliriz
Hocam bide akko v3 cream yellow bence daha hoş bi göz atın tabi kişisel zevk ama ben beğeniyorum ya bi bakın

KS

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Custom icin yeterli bilgim yok hem cekindim hem usendim acikcasi. Hazira yonelmek daha kolay geldi. Akkolar da guzelmis. Su an aciliyeti yok klavyenin ama haftaya yurt disina cikacagim ordan da fiyat olarak bakacagim uyguna denk gelirse diye dusunuyorum. Ozellikle SS ve Logitech fiyatlarini uygun bulursam dusunuyorum ama wireless icin fiyat farklari deger mi bilemedim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Custom icin yeterli bilgim yok hem cekindim hem usendim acikcasi. Hazira yonelmek daha kolay geldi. Akkolar da guzelmis. Su an aciliyeti yok klavyenin ama haftaya yurt disina cikacagim ordan da fiyat olarak bakacagim uyguna denk gelirse diye dusunuyorum. Ozellikle SS ve Logitech fiyatlarini uygun bulursam dusunuyorum ama wireless icin fiyat farklari deger mi bilemedim.
Hocam yurtdışına çıkıcaksınız custom çok daha mantıklı
Nereye gideceksiniz?

Tam bütçe nedir hazır önerelim

KS

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Avusturyada olacagim. Bir butce ayirmadim. O anki duruma gore karar gerecektim ama 2000 lira rahatlikla gozden cikarabilirim

KS

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
O zaman sizden bekliyorum ben de kendimce değerlendiririm. Teşekkürler.

KS

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
O kasa bana uygun değil ama dediğim gibi TKL formda arıyorum %75-%80 klavye olması lazım. Numpad istemiyorum sadece yani.

KS

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ne kadar bütçe gerekir tkl için tahmini

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri