Klavye Usbsi̇ Kayip - Asus Rog Scope Nx Wireless Deluxe

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Merhaba,

başlıkta modelini yazdığım klavyenin kasaya taktığımız küçük usb parçası kayboldu. Kablosuz şekilde kullanamıyorum artık. Asus türkiyeyi aradım parça tedariği için aldığım yere yönlendirdiler. Aldığım yer itopya. İtopyayı aradım biz parça tedarik edemiyoruz bu şekilde, üründe garantilik durum yoksa yardımcı olamayız dedi. Ne yapacağım parça için ne önerirsiniz diye sorduğumda da birşey öneremiyoruz dedi teknik ekipteki çalışan. Binlerce lira para verip bir parça yüzünden klavyeyi kullanamamak çok üzücü.

Konu ile alakalı ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
asusun yeni bir teknolojisi var eğer o teknolojiye sahip başka bir asus ürünü kullanıyorsanız armory create üzerinden ikisini tek usb üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Kullandığınız başka bir asus ürünü var mı? Varsa da ürün destekliyor mu? Eğer iki sorunun cevabı da hayır ise kablolu kullanacaksınız mecbur.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bu teknolojiyi kullanabilmek için iki ürünün de usbsi elinizde olması gerekiyormuş. Teknolojinin adı omni receiver . Maalesef siz usblerden birisini kaybettiğiniz için kullanamıyorsunuz. Tek çareniz kablolu kullanmak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri