Klavye Ve Kulaklık Alıcam Ne Önerirsiniz

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
kulaklık btli olmasını istiyorum kafamda bu var. Hyperx cloud 3 wireless
klavye içinde kafamda bu var. Asus rog animate flare 2
ne önerirsiniz?

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
ne önerirsiniz?
bence rog a o kaadar para vereceğinize özelleştirilebilir hot swap klavye ve bilek desteği keycap vs alın daha mantıklı bana göre

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
hangi klavye boyutunu tercih ederdin?
%60 boyut
1733839112699.png

%67 boyut
1733839168680.png

%75 boyut
1733839202193.png

%96 boyut
1733839250847.png

tam boyut
1733839292349.png

@Yusufms

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
tam veya 96 lık değil fakat buna da bakmanı isterim
@Yusufms

Son düzenleme:
KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
tam veya 96 lık değil fakat buna da bakmanı isterim
@Yusufms
BAKICAM HOCAM kulaklık için önerin var mı

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
ne önerirsiniz?
kulaklık olarak fikrimi belirtmeliyim ki, mikrofonun kaliteli olmasını istiyorsan hs80 rahat kullanışlı olmasını istiyorsan da steelseries arctis nova 5, çünkü kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
kulaklık olarak fikrimi belirtmeliyim ki, mikrofonun kaliteli olmasını istiyorsan hs80 rahat kullanışlı olmasını istiyorsan da steelseries arctis nova 5, çünkü kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor
o parçalanma her kulaklıkta oluyor benim corsair kulaklığımın halini görsen şaşar kalırsın 5. senemize gireceğiz ocakta inşallah

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
ya kulağımı ağrıtmasa yeter şu anki kulaklığım kulağımı çok ağrıtıyor

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
ya kulağımı ağrıtmasa yeter şu anki kulaklığım kulağımı çok ağrıtıyor

buna bir bakabilirsin hocam kısa bir süre beyazını kullanmıştım

hocam senın kulaklıga baktım epeyde 5bın tl ben olsam razer kulaklıgı alıp ustune de bu mıkrofonu alırdım on numara setup olurdu

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74

buna bir bakabilirsin hocam kısa bir süre beyazını kullanmıştım

hocam senın kulaklıga baktım epeyde 5bın tl ben olsam razer kulaklıgı alıp ustune de bu mıkrofonu alırdım on numara setup olurdu
ayrı bir şey istemiyorum hocam ya

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
o parçalanma her kulaklıkta oluyor benim corsair kulaklığımın halini görsen şaşar kalırsın 5. senemize gireceğiz ocakta inşallah
deri kaplama her kulaklıkta evet ama süngerde parçalanma olacağını zannetmiyorum ve genel anlamda popüler 4 kulaklık var zaten bu segmentte razerın barracuda, steelseries arctis nova 5, hyperx cloud 3, corsair hs80, yakın zamanda bilgisayar topladım yaklaşık 1-2 ay araştırdım klavye mouse kulaklık olarak en çok önerilenler genelde mikrofon için hs80 rahatlık konfor donanım vs içinde steelseries arctis nova 5, ben nova 5 aldım memnunum konforlu çünkü fps oyuncusu değilim mikrofon aşırı önemli değil benim için konforlu rahat olması önemliydi çünkü dediğim gibi genelde fps oyunları için hs80 öneriliyor ama rahatlık konforluk vs içinde nova5 öneriliyor bu biraz da kişinin kullanımına göre değişiyor mesela hs80 iyi bir gaming kulaklık ama mikrofon saklama özelliği yok bunu sadece evde kullanabilirsin nova 5 mikrofon gizlenebiliyor dışarıda da rahatlıkla kullanabilirsin gibi gibi bir ton ayrı ayrı sebepleri var maalesef kullanıma göre değişiyor kısaca

MertcanPO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor
kanka hyper x cloud serisi ile beraber kumaş kulak padleri de göndermiyor mu benim cloud 2 ile birlikte kumaş padler geldi ve direk onları taktım ne terletiyor ne rahatsız ediyor.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
kanka hyper x cloud serisi ile beraber kumaş kulak padleri de göndermiyor mu benim cloud 2 ile birlikte kumaş padler geldi ve direk onları taktım ne terletiyor ne rahatsız ediyor.
valla reyis bilgim yok öyle bir detay vermedi o deri kısmı hep soyuldu ufak ufak parçalandı ama kumaş kulak padleri gönderdiğini hiç söylemedi ve değiştirmedi ki kendisi biraz takıntılı böyle şeylere ya o kandırıldı ya da unuttu :D eğer öyleyse özür dilerim yanlış bilgi için @Yusufms

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri