reis bütçe yukardakilerle aynısı 1000tl fazla çıkarımBütçe ne?
bence rog a o kaadar para vereceğinize özelleştirilebilir hot swap klavye ve bilek desteği keycap vs alın daha mantıklı bana görekulaklık btli olmasını istiyorum kafamda bu var. Hyperx cloud 3 wireless
klavye içinde kafamda bu var. Asus rog animate flare 2
ne önerirsiniz?
hocam önerdiğiniz varsa link atabilir misinizbence rog a o kaadar para vereceğinize özelleştirilebilir hot swap klavye ve bilek desteği keycap vs alın daha mantıklı bana göre
oyundayım poyun bıtsın yardımcı olurumhocam önerdiğiniz varsa link atabilir misiniz
tam boyutta olur 96da olur hocamhangi klavye boyutunu tercih ederdin?
%60 boyut
Ekli dosyayı görüntüle 39853
%67 boyut
Ekli dosyayı görüntüle 39854
%75 boyut
Ekli dosyayı görüntüle 39855
%96 boyut
Ekli dosyayı görüntüle 39856
tam boyut
Ekli dosyayı görüntüle 39857
@Yusufms
tamamdır biraz bakıp dönüş yapacağım.tam boyutta olur 96da olur hocam
BAKICAM HOCAM kulaklık için önerin var mıtam veya 96 lık değil fakat buna da bakmanı isterimGlorious GMMK2 QTR Modüler %96 Mekanik Klavye Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Mekanik Klavye Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@YusufmsAkko - MU01 Autumn Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
kablosuz kulaklık pek hakim olduğum konu değilBAKICAM HOCAM kulaklık için önerin var mı
kulaklık olarak fikrimi belirtmeliyim ki, mikrofonun kaliteli olmasını istiyorsan hs80 rahat kullanışlı olmasını istiyorsan da steelseries arctis nova 5, çünkü kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyorkulaklık btli olmasını istiyorum kafamda bu var. Hyperx cloud 3 wireless
klavye içinde kafamda bu var. Asus rog animate flare 2
ne önerirsiniz?
o parçalanma her kulaklıkta oluyor benim corsair kulaklığımın halini görsen şaşar kalırsın 5. senemize gireceğiz ocakta inşallahkulaklık olarak fikrimi belirtmeliyim ki, mikrofonun kaliteli olmasını istiyorsan hs80 rahat kullanışlı olmasını istiyorsan da steelseries arctis nova 5, çünkü kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor
ya kulağımı ağrıtmasa yeter şu anki kulaklığım kulağımı çok ağrıtıyorkulaklık olarak fikrimi belirtmeliyim ki, mikrofonun kaliteli olmasını istiyorsan hs80 rahat kullanışlı olmasını istiyorsan da steelseries arctis nova 5, çünkü kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor
ya kulağımı ağrıtmasa yeter şu anki kulaklığım kulağımı çok ağrıtıyor
ayrı bir şey istemiyorum hocam yaRazer Barracuda X Roblox Edition RZ04-04430400-R3M1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Razer Barracuda X Roblox Edition RZ04-04430400-R3M1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
buna bir bakabilirsin hocam kısa bir süre beyazını kullanmıştım
hocam senın kulaklıga baktım epeyde 5bın tl ben olsam razer kulaklıgı alıp ustune de bu mıkrofonu alırdım on numara setup olurdu
Maono DGM20S Gamerwave Condenser USB Oyun RGB Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono DGM20S Gamerwave Condenser USB Oyun RGB Mikrofonu modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
deri kaplama her kulaklıkta evet ama süngerde parçalanma olacağını zannetmiyorum ve genel anlamda popüler 4 kulaklık var zaten bu segmentte razerın barracuda, steelseries arctis nova 5, hyperx cloud 3, corsair hs80, yakın zamanda bilgisayar topladım yaklaşık 1-2 ay araştırdım klavye mouse kulaklık olarak en çok önerilenler genelde mikrofon için hs80 rahatlık konfor donanım vs içinde steelseries arctis nova 5, ben nova 5 aldım memnunum konforlu çünkü fps oyuncusu değilim mikrofon aşırı önemli değil benim için konforlu rahat olması önemliydi çünkü dediğim gibi genelde fps oyunları için hs80 öneriliyor ama rahatlık konforluk vs içinde nova5 öneriliyor bu biraz da kişinin kullanımına göre değişiyor mesela hs80 iyi bir gaming kulaklık ama mikrofon saklama özelliği yok bunu sadece evde kullanabilirsin nova 5 mikrofon gizlenebiliyor dışarıda da rahatlıkla kullanabilirsin gibi gibi bir ton ayrı ayrı sebepleri var maalesef kullanıma göre değişiyor kısacao parçalanma her kulaklıkta oluyor benim corsair kulaklığımın halini görsen şaşar kalırsın 5. senemize gireceğiz ocakta inşallah
kanka hyper x cloud serisi ile beraber kumaş kulak padleri de göndermiyor mu benim cloud 2 ile birlikte kumaş padler geldi ve direk onları taktım ne terletiyor ne rahatsız ediyor.kuzenimde hyperx var kulağın geldiği kısımda ki deri belirli bir zaman sonra küçük küçük kopuyo vücuda da yapışıyor parçalanması hoş olmuyor
valla reyis bilgim yok öyle bir detay vermedi o deri kısmı hep soyuldu ufak ufak parçalandı ama kumaş kulak padleri gönderdiğini hiç söylemedi ve değiştirmedi ki kendisi biraz takıntılı böyle şeylere ya o kandırıldı ya da unuttu eğer öyleyse özür dilerim yanlış bilgi için @Yusufmskanka hyper x cloud serisi ile beraber kumaş kulak padleri de göndermiyor mu benim cloud 2 ile birlikte kumaş padler geldi ve direk onları taktım ne terletiyor ne rahatsız ediyor.