hocam peki istediğimiz gibi renk atayabiliyor muyuz yoksa kısıtlı mı rgb kısmı@Yusufms hocam konunuzu bulamadim buraya atayim anlarsiniz ham hali mavi beyaz olan
Ekli dosyayı görüntüle 41406
Ekli dosyayı görüntüle 41407
cesit cesit bir sürü mod var. begendıgın modu secıp ıstedıgın renk yapabılıyorsunhocam peki istediğimiz gibi renk atayabiliyor muyuz yoksa kısıtlı mı rgb kısmı
teşekkür ederim hocam sağ olcesit cesit bir sürü mod var. begendıgın modu secıp ıstedıgın renk yapabılıyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 41422
rica ederim ne demek bir konuda öneride bulunmustum oraya etiketliyorum klavyelere bakarsınızteşekkür ederim hocam sağ ol
hocam bunlar ne oluyor bu klavyede iletim hızı 8000 diyorrica ederim ne demek bir konuda öneride bulunmustum oraya etiketliyorum klavyelere bakarsınız
hocam bu üsttekiler tamamen rekabetçi takılan oyuncular için geliştirilmiş özellikler. taner beyin youtube da incelelmesi var bi bakın anlatıyor detaylıca testte yapmıştı daha iyi anlarsınızEkli dosyayı görüntüle 41436
hocam bunlar ne oluyor bu klavyede iletim hızı 8000 diyor
Ekli dosyayı görüntüle 41437benim alacağımdaise 1000 diyor birde diğer özellikler yok