Klavye boyut isteğiniz nedir ?F/p yaklaşık 1000er tl den oyuncu kulaklığı ve klavyesi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Küçük olursa daha güzel olur tkl diyolardı galiba ama büyük olsada problem değilKlavye boyut isteğiniz nedir ?
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocamBu klavyeyi güncel olarak kullanıyorum. Bu bütçede alabileceğiniz en iyi klavye bence.
Redragon K617 Fizz
Kulaklık olarakta şunlara bakılabilir. Karşılaştırma ve incelemelerine bakılabilir. Aklımda tam bir model yok bu fiyata.
Corsair Hs35 Stereo
JBL Quantum 200
HP OMEN 800
Tamam attığım kulaklığı çekersinizKüçük olursa daha güzel olur tkl diyolardı galiba ama büyük olsada problem değil
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam
Hocam kulaklik olarak hem pc de hem telde kullanilabilecek model daha atabilir misiniz?Tamam attığım kulaklığı çekersiniz
Bir de bu klavyeyi.
Kulakiçi kulaklık mı istiyorsunuz ? Yoksa kulaküstü ve telefona bağlanabilir mi ? Daha bönce red switch, brown switch klavyeler kullandıysanız oradan seçip bakabilirsiniz. Blue switch gibi çok ekstra sesli değiller.Hocam kulaklik olarak hem pc de hem telde kullanilabilecek model daha atabilir misiniz?
Asıl amacim pc olsada teldede kullanabilsem fena olmaz
Bİde klavye seslimi tek basima bi odada oyniyamicam sesiz olursa daha güzel olur
Yok hocam daha ilk defa sistem topluyorum eski bi laptopum vardı o yüzden hiç klavye kullanmadım kulaklık içinde kulak üstü 7.1 li olursa güzel olur ama bulunmazsada sıkıntı değil ilk attiginiz kulaklik gayet güzel incelemelerini izledimKulakiçi kulaklık mı istiyorsunuz ? Yoksa kulaküstü ve telefona bağlanabilir mi ? Daha bönce red switch, brown switch klavyeler kullandıysanız oradan seçip bakabilirsiniz. Blue switch gibi çok ekstra sesli değiller.
h2002p type a diye biliyorum. h2002d bakabilirsiniz ama onunda renkleri pek iyi değil.Yok hocam daha ilk defa sistem topluyorum eski bi laptopum vardı o yüzden hiç klavye kullanmadım kulaklık içinde kulak üstü 7.1 li olursa güzel olur ama bulunmazsada sıkıntı değil ilk attiginiz kulaklik gayet güzel incelemelerini izledim
Rampage bi kulakligim vardi hem telefonun girişine hem laptopa baglayabiliyodum o tarz bişey ariyorum
Hicam siyahi pek kötü durmuyor bide klavye olarak gamepowerın suki tkl klavyesini buldum 1000tl güzele benziyor yardimlariniz için teşekkürlerh2002p type a diye biliyorum. h2002d bakabilirsiniz ama onunda renkleri pek iyi değil.
AK873 çok daha doğru bir tercih olur. Boşverin sukiyi kötüHicam siyahi pek kötü durmuyor bide klavye olarak gamepowerın suki tkl klavyesini buldum 1000tl güzele benziyor yardimlariniz için teşekkürler