- Tepki
- 89
GamePower Saber Full RGB Blue Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Q Fiyatı - Trendyol
Saber Full RGB Blue Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye İngilizce Q Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam gamemower önermem bütçe belirtin öneri yapalım.arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mı?![]()
GamePower Saber Full RGB Blue Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Q Fiyatı - Trendyol
Saber Full RGB Blue Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye İngilizce Q Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Ben kullandım görünüş olarak çok güzel klavye ama 1 yılın içinde tuşlar basmamaya başlıyor onun için önermemarkadaşlar bunları almayı düşünüyorum yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mı?![]()
Saber Full RGB Blue Switch Gaming Oyuncu Mekanik Klavye İngilizce Q Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum yoksa bu fiyatlara daha iyisi var mı?![]()
hocam bütçe klavye için 500-700 tl arası mause için de 300-350 tl arası. birde gamepoweri neden önermiyorsunuzHocam gamemower önermem bütçe belirtin öneri yapalım.
İster Blue ister Red switch tercih edebilirsin;
![]()
Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mouse öneri;
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam önerimi yaptım önerdiklerim bu bütçede bana göre en iyisidir.hocam bütçe klavye için 500-700 tl arası mause için de 300-350 tl arası
teşekkürler hocam.
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.587,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...tik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,94326377.html
mouse için
gamepower kalitesi çok iyi değil mağlesef görünüşe aldanmayınhocam bütçe klavye için 500-700 tl arası mause için de 300-350 tl arası. birde gamepoweri neden önermiyorsunuz
KB-R210 hoşuma gitti hocam bu bakıcam bi
gamepoweri seçmemde ki amaç hocam hepsi bir marka olsun diyeydi . birde arkadaşta vardı memnundu diye seçtimHocam önerimi yaptım önerdiklerim bu bütçede bana göre en iyisidir.
anladım hocamgamepower kalitesi çok iyi değil mağlesef görünüşe aldanmayın
Yok hocam seçilmez hepsi bir marka olsun diye de en fazla 1.5Y kullanabileceğiniz ürünler seçmeyin.gamepoweri seçmemde ki amaç hocam hepsi bir marka olsun diyeydi . birde arkadaşta vardı memnundu diye seçtim
anladım hocam
Mouse olarak en iyisi SteelSeries Rival 3.hocam bütçe klavye için 500-700 tl arası mause için de 300-350 tl arası. birde gamepoweri neden önermiyorsunuz
KB-R210 hoşuma gitti hocam bu bakıcam bi
tamam hocam sağ olasınızYok hocam seçilmez hepsi bir marka olsun diye de en fazla 1.5Y kullanabileceğiniz ürünler seçmeyin.
rival 3 aklımdaydı zaten bakıcam hocamMouse olarak en iyisi SteelSeries Rival 3.
Kullandım hala taş gibi.
hocam konuyu tekrar aktif ediyorum amaHocam önerimi yaptım önerdiklerim bu bütçede bana göre en iyisidir.
Alınır hocam kaliteli üründür.hocam konuyu tekrar aktif ediyorum ama
bu fiyata sizce nasıl bu 900 tlye kadar çıkabilirim
hocam konuyu tekrar aktif ediyorum ama kusura bakmayın. hocam ben rival 3 aldım şimdi ama dpi düğmesine bastığım zaman dpi değişmiyor. pardon değişiyorda ama değiştiğini anlamıyorum acaba farklı dpi a farklı renk atayabiliyor muyuz bir bilgin var mıİster Blue ister Red switch tercih edebilirsin;
![]()
Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R210 Favory Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Kablolu Blue Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mouse öneri;
![]()
www.n11.com
Driver indirdiğinizde dpi ayarı yapabiliyorsunuz.hocam konuyu tekrar aktif ediyorum ama kusura bakmayın. hocam ben rival 3 aldım şimdi ama dpi düğmesine bastığım zaman dpi değişmiyor. pardon değişiyorda ama değiştiğini anlamıyorum acaba farklı dpi a farklı renk atayabiliyor muyuz bir bilgin var mı