Mouse olarak vx1rAldığım yeni laptop için klavye ve mouse önerisi istiyorum. Toplam 3 bine yakın bir bütçe ayırmayı düşünüyorum.
Vx1r nin düz modelini de önermiyorlar. Furylevel Z1 nasıl sizce? Onerenler de çok fazla kesinlikle alma diyenlerde.Mouse olarak vx1r
Klavye olarak hafif zorla ajazz ak820 pro al
Ak992 bin fiyatı biraz daha uygun ona ne dersiniz ayrıcaMouse olarak vx1r
Klavye olarak hafif zorla ajazz ak820 pro al
Full boy istiyosan al vx1r guzeldirVx1r nin düz modelini de önermiyorlar. Furylevel Z1 nasıl sizce? Onerenler de çok fazla kesinlikle alma diyenlerde.
Ak992 bin fiyatı biraz daha uygun ona ne dersiniz ayrıca
Level z1 hakkında bilgim yok fakat sırf sensörden reklam yapıyorlar gibi geldi, 3k dan ne kadar çıkar bütçe ? Ayrıca mouse tutuş şekli nedir ? Numpad zorunlu mu klavyede ?Vx1r nin düz modelini de önermiyorlar. Furylevel Z1 nasıl sizce? Onerenler de çok fazla kesinlikle alma diyenlerde.
Ak992 bin fiyatı biraz daha uygun ona ne dersiniz ayrıca
Çok çıkmaz. Claw tip sanırım. Numpad zorunlu değil.Level z1 hakkında bilgim yok fakat sırf sensörden reklam yapıyorlar gibi geldi, 3k dan ne kadar çıkar bütçe ? Ayrıca mouse tutuş şekli nedir ? Numpad zorunlu mu klavyede ?
İndirimdeyken klavye şunu kaçırmak istemezdim yüksek ihtimalleÇok çıkmaz. Claw tip sanırım. Numpad zorunlu değil.
Teşekkürler mouse kablosuz öneriniz olur mu?İndirimdeyken klavye şunu kaçırmak istemezdim yüksek ihtimalle
Mousede claw için şuna giderim![]()
Thmaker TH80 SE conta 75% mekanik klavye NKRO sıcak değiştirilebilir kuzey bakan RGB 2.4Ghz/Bluetooth 5.0/kablolu klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kablosuz pek önermek istemesemde bu bütçede attack shark x3 bakabilirsiniz belkiTeşekkürler mouse kablosuz öneriniz olur mu?