Arkadaşlar klavyemde a tuşu nedense bazen hassas basıyor bazen basıyorum tuşu kıracağım yine de tık yok. Neden böyledir sizce?
yeni klavye hocam. bi garip davranıyor tuş anlamadjm gittiYeni klavye mi? Tuşu sökün, altına bir şeyler kaçmış olabilir.
Üretim hatası olabilir aldığınız yerle görüştünüz mü ?yeni klavye hocam. bi garip davranıyor tuş anlamadjm gitti
Eğer klavye yeni ise, temiz ise, tuşu engelleyen herhangi bir şey yoksa arıza olabilir.yeni klavye hocam. bi garip davranıyor tuş anlamadjm gitti
al işte ya başımıza iş çıktı 1 ayda geri gelmez bu klavye şimdi
incehesap'tan aldım k552 kumara modeli. ya işin garibi bazen aşırı hassas basıyor bazen basıyorum hiç tepki yok hani hiç bir zaman basmasa bozuk diyeceğim ama bunda bi gariplik varEski olsa belki kir falan derdim ama yeni almışsınız.
Hangi marka-model? Nereden almıştınız?
hocam internet üzerinden aldıysanız ve iade süresi geçmediyse iade edin eğer üründe tereddüt ediyorsanızincehesap'tan aldım k552 kumara modeli. ya işin garibi bazen aşırı hassas basıyor bazen basıyorum hiç tepki yok hani hiç bir zaman basmasa bozuk diyeceğim ama bunda bi gariplik var
Aynı ürün inventus'ta indirimdeydi. Yarına kadar devam ediyor indirimli fiyatı.incehesap'tan aldım k552 kumara modeli. ya işin garibi bazen aşırı hassas basıyor bazen basıyorum hiç tepki yok hani hiç bir zaman basmasa bozuk diyeceğim ama bunda bi gariplik var