Klavyede Shift+W Basarken "1" Tuşu Işlemiyor

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zeiron T350 model klavye aldım. Counter Strike 2 oynarken Shift+W basarken sadece "1" tuşu işlemiyor. 2-3-4 gibi diğer tüm tuşlar çalışırken sadece "1" tuşu çalışmıyor ve çok sinir bozucu ana silaha geçemiyorum shift+w basarken. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kendim biraz uğraştım ama yapamadım.
NOT: Sürücü güncellemesi de yaptım klavyeye.

Lloydˢᵗᵉʳ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Zeiron T350 model klavye aldım. Counter Strike 2 oynarken Shift+W basarken sadece "1" tuşu işlemiyor. 2-3-4 gibi diğer tüm tuşlar çalışırken sadece "1" tuşu çalışmıyor ve çok sinir bozucu ana silaha geçemiyorum shift+w basarken. Bunu nasıl düzeltebilirim? Kendim biraz uğraştım ama yapamadım.
NOT: Sürücü güncellemesi de yaptım klavyeye.
Klavyede N-key rollover desteği olmadığı içindir, normal. Aynı anda 2'den fazla tuşu girdilemiyor klavyen. Çözümü yalnızca bu özelliği destekleyen bir klavye almak, genelde mekanik olurlar.

Son düzenleme:
KS

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Klavyede N-key rollover desteği olmadı içindir, normal. Aynı anda 2'den fazla tuşu girdilemiyor klavyen. Çözümü yalnızca bu özelliği destekleyen bir klavye almak, genelde mekanik olurlar.
Ama bu sadece Shift+W+1 kombosunda oluyor. mesela Shift+W+2-3-4..vs yapınca gayet çalışıyor. Yani bu çok saçma anlayamadım. Sadece ve sadece mesela CS oynarken; yürürken shift bastığımda 1'e basıp ana silaha geçemiyorum. 2-3-4 yapıp pistol veya bıçağa geçebiliyorum. Dediğiniz Rollover desteğine bu dahil mi?

Lloydˢᵗᵉʳ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Dediğiniz Rollover desteğine bu dahil mi?
Onunla alakalı olabilir evet, tüm tuşlar dahil.
Ama bu sadece Shift+W+1 kombosunda oluyor. mesela Shift+W+2-3-4..vs yapınca gayet çalışıyor. Yani bu çok saçma anlayamadım. Sadece ve sadece mesela CS oynarken; yürürken shift bastığımda 1'e basıp ana silaha geçemiyorum. 2-3-4 yapıp pistol veya bıçağa geçebiliyorum.
Peki 1 tuşu normalde çalışıyor mu sıkıntısız bir şekilde?

KS

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Onunla alakalı olabilir evet, tüm tuşlar dahil.

Peki 1 tuşu normalde çalışıyor mu sıkıntısız bir şekilde?
Evet çalışıyor. Sadece shift+w yapınca 1 çalışmıyor veya CTRL+W basınca 1 çalışmıyor. Öbür türlü sadece W basarken 1 çalışıyor mesela. Çok garip

Lloydˢᵗᵉʳ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Evet çalışıyor. Sadece shift+w yapınca 1 çalışmıyor veya CTRL+W basınca 1 çalışmıyor. Öbür türlü sadece W basarken 1 çalışıyor mesela. Çok garip
Evet garip bir durum. Belki belli başlı bazı tuşlarda vardır rollover desteği, bilemiyorum. Ama klavyenin donanımıyla alakalı olduğunu söyleyebilirim. Belki kronik sorunu vardır vesaire. Başka klavyeyle test etmek lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri