klavyede tuşlar tepki vermiyor

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
selam arkadaşlar dün asus rog strix flare 2 animated klavye aldım eve gelir gelmez de bilgisayarda denedim hiç bir sıkıntı yoktu akşama da armory crate yazılımını yükledim ve bilgisayarı kapattım ancak bugün akşam üzeri bilgisayarı açtığımda scroll tuşunun yanındaki 2 tane düğmenin çalışmadığını farkettim bu düğmeleri aktif/deaktif etme durumu mu var yoksa arıza mıdır acaba tuşların üstündeki aydınlatmalar çalışıyor ancak düğmeler basınca tepki vermiyor iade mi edeyim kullanan varsa yardımcı olabilirse sevinirim
not klavyenin güncellemeleri yapıldı

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Armoury create tuhaf bi yazılım hocam bende caymore2 den tecrübeliyim kaydettiğiniz ayarlar yazılımı yükledikten sonra ayrı kayboluyor güncelleme gelince bambaşka şeyler siz yine armoury crete den o çalışmayan tuşlara istediğiniz görevi atamayı deneyin çalışmama gibi bi durum olmaz biraz sabır gerekiyor sadece emin olun düzelecek :)

KS

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Armoury create tuhaf bi yazılım hocam bende caymore2 den tecrübeliyim kaydettiğiniz ayarlar yazılımı yükledikten sonra ayrı kayboluyor güncelleme gelince bambaşka şeyler siz yine armoury crete den o çalışmayan tuşlara istediğiniz görevi atamayı deneyin çalışmama gibi bi durum olmaz biraz sabır gerekiyor sadece emin olun düzelecek :)
Tuşlara görev atayamadım ama problemi çözdüm yahu güncellemeden sonra profillere default diye birsey eklenmiş profil default seçince sadece o tuşlar çalışmıyor eskaza profil değiştim tuşlar çalıştı bir de ne hikmetse animasyon kısmına nickimi yazdım ters çıkıyor onu da düzeltirsem tadından yenmez

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Tuşlara görev atayamadım ama problemi çözdüm yahu güncellemeden sonra profillere default diye birsey eklenmiş profil default seçince sadece o tuşlar çalışmıyor eskaza profil değiştim tuşlar çalıştı bir de ne hikmetse animasyon kısmına nickimi yazdım ters çıkıyor onu da düzeltirsem tadından yenmez
onunda ayarı oralarda bir yerlerdedir kurcalamak lazım bende çok çekmiştim ilk başlarda sonradan alışınca fena bi yazılım değil aslında :) bi çok şey zamanla güncellemelerle düzeliyor :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri