Merhaba arkadaşalar hayırlı günler. 2023 yılında bunu aldım. akşam oyun oynamaktan bir sıkıntılar yaşıyorum. blue switch olduğundan dolayı. değiştirmek istiyorum. switchlerim takılıp çıkıyor. daha sesiz bir switch alacağım öneriniz nedir ?
değişir sessiz istiyorsan green switch bakabilirsinMerhaba arkadaşalar hayırlı günler. 2023 yılında bunu aldım. akşam oyun oynamaktan bir sıkıntılar yaşıyorum. blue switch olduğundan dolayı. değiştirmek istiyorum. switchlerim takılıp çıkıyor. daha sesiz bir switch alacağım öneriniz nedir ?
hangi marka almam daha iyi olur ?değişir sessiz istiyorsan green switch bakabilirsin
ciy sakura güzel mi ?Bende ajazz ak992 de switch değiştirdim.
Aliexpress ilk satın alımında sağlam indirim yapıyor CİY marka switcher başlangıçta F/P olarak fena değildir ben CİY ASURA kullanıyorum. Oyun oynamak için alıyorsan sertliği biraz yorar.
CİY in ASURA hariç modellerine bakabilirsin. Sakura diycem o da bazıları için çok hafif kalabiliyor.
Kalite olarak evet ancak baya hafif. Elini tuşa koyayım da adam çıktığında basayım dediğinde yanlışlıkla tuşa basma ihtimalin var.hangi marka almam daha iyi olur ?
ciy sakura güzel mi ?