Klavyeye Kola Döküldü

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
forumda cevap verirken kola döküldü switch basıyorum gec yukarı cıkıyor suand tusları cıkartım su dolu bir saklama kabına koydum. simdi kolanın kalan yüzeyine ne yapayım. switchlere dokunarak yazmak eziyet elim ağrıdı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691
forumda cevap verirken kola döküldü switch basıyorum gec yukarı cıkıyor suand tusları cıkartım su dolu bir saklama kabına koydum. simdi kolanın kalan yüzeyine ne yapayım. switchlere dokunarak yazmak eziyet elim ağrıdı
😀😀 sorun neydi hocam tekrar yazarmisiniz? Saka bi yana nemli bir bez ile düzgün bir biçimde silin switchleri de sağlam sağlam silin yani kırmadan nazik ama titiz tuşları yıkayın durulayın unutmayın nemli bezle silinen klavyeyi kuru bezle üstünden silin sorununuz geçmez ise size geçmiş olsun.

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
😀😀 sorun neydi hocam tekrar yazarmisiniz? Saka bi yana nemli bir bez ile düzgün bir biçimde silin switchleri de sağlam sağlam silin yani kırmadan nazik ama titiz tuşları yıkayın durulayın unutmayın nemli bezle silinen klavyeyi kuru bezle üstünden silin sorununuz geçmez ise size geçmiş olsun.
sorun yapıs yapıs oldu bezle switchler arasını temizlemek cok zor

faruk1643

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Geçmiş olsun bende yaşadım aynı olayı diş fırçası ile temizledim, uzun ve uğraş dolu süreç .

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,691
yaptım suanda dusların kurulanmasını bekliyorum tek sıkıntı switch icine girmis ve bir yerden sonra yavaslıyor
Ona sey yapabilirsin aslinda klavyeyi sök elektronik olan kısımdan kalanini yika direk sonra iyice kurut

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Ona sey yapabilirsin aslinda klavyeyi sök elektronik olan kısımdan kalanini yika direk sonra iyice kurut
pekte girmek istemiyorum o ise cok ve cıkartıcak uygun tornavida yok. beklicem biraz kullana kullana olmazsa 2. klavyeyi kullanıcam yenisi alana kadar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Klavye hot swap ise switchleri yıkayabilirsiniz

KS

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Klavye hot swap ise switchleri yıkayabilirsiniz
malesef değil keske olsaydı bakıcam sorun cıkmazsa suanda ara sıra tuslara basıyorum okumuyor kabloyu cıkartıp takana kadar. olmazsa yeni klavye alıcam hot swap özelliğe sahip olanlardan bir tane

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
malesef değil keske olsaydı bakıcam sorun cıkmazsa suanda ara sıra tuslara basıyorum okumuyor kabloyu cıkartıp takana kadar. olmazsa yeni klavye alıcam hot swap özelliğe sahip olanlardan bir tane
Valla bende eskiden yurtdışı diye ön yargılıydımda hotswap çok iyi bir özellik

Yardımcı olabilirim yeni klavye alırsanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri