- Tepki
- 28
Az önce indirimle hawk fab v3 satın aldım. Ürün bana geldiğinde defolu ya da eksik parça çıkarsa iade etmede süreç nasıl ilerler bilgisi olan var mı
Ne kadara aldınız hocamAz önce indirimle hawk fab v3 satın aldım. Ürün bana geldiğinde defolu ya da eksik parça çıkarsa iade etmede süreç nasıl ilerler bilgisi olan var mı
hayırlı olsun .direk iade edebilirsiniz herhangi bir sorun yaşanmaz.Az önce indirimle hawk fab v3 satın aldım. Ürün bana geldiğinde defolu ya da eksik parça çıkarsa iade etmede süreç nasıl ilerler bilgisi olan var mı
ürünü açmam sorun teşkil etmez mihayırlı olsun .direk iade edebilirsiniz herhangi bir sorun yaşanmaz.
3560 tl indirime girmiş ekstra yüzde 10 indirim tanımlandı 3269 tlye aldımNe kadara aldınız hocam
etmez tabikide. 14gün içinde iade edebilirsiniz. %10 indirim nasıl oldu bende almayı düşünüyordumürünü açmam sorun teşkil etmez mi
3560 tl indirime girmiş ekstra yüzde 10 indirim tanımlandı 3269 tlye aldım
üye girişi dahi yapmadım otomatik atıyor hawk koltuklara bakarken çıktı birkaç dakika gezinin muhtemelen size de veriretmez tabikide. 14gün içinde iade edebilirsiniz. %10 indirim nasıl oldu bende almayı düşünüyordum
teşekkürler. eğer olursa bende taksitli almayı düşünüyorumüye girişi dahi yapmadım otomatik atıyor hawk koltuklara bakarken çıktı birkaç dakika gezinin muhtemelen size de verir
umarım çıkar. görmediyseniz eğer siyah rengi amazonda hala indirimdeteşekkürler. eğer olursa bende taksitli almayı düşünüyorum
teşekkürler. indirim kodunu paylaşma şansınız var mı kullandıktan sonra. bende deneyim belki olurumarım çıkar. görmediyseniz eğer siyah rengi amazonda hala indirimde
rica ederim kodu tekrar denemiştim buraya atmak için kullanılmış dedi bulabilirsem paylaşayım bir de siz deneyinteşekkürler. indirim kodunu paylaşma şansınız var mı kullandıktan sonra. bende deneyim belki olur
hawk fiyat perfomans olarak güzel koltuktur 16 10 saat oturan arkadaslarda herhangi bir sorun yasamadıAz önce indirimle hawk fab v3 satın aldım. Ürün bana geldiğinde defolu ya da eksik parça çıkarsa iade etmede süreç nasıl ilerler bilgisi olan var mı
Ben oyuncu koltuğuyla ofis koltuğu srasında kaldım oyuncu koltukları cidden rahat mı?hawk fiyat perfomans olarak güzel koltuktur 16 10 saat oturan arkadaslarda herhangi bir sorun yasamadı
bütceye göre değisirBen oyuncu koltuğuyla ofis koltuğu srasında kaldım oyuncu koltukları cidden rahat mı?
Ofis koltukları 2.5k felan oyuncular 3.5k fln ikisinide bütçem yeterbütceye göre değisir
Mailden ulaşabilirsinAz önce indirimle hawk fab v3 satın aldım. Ürün bana geldiğinde defolu ya da eksik parça çıkarsa iade etmede süreç nasıl ilerler bilgisi olan var mı
evet 3 günde geldi beklediğimden hızlı gönderdilergeldi mi? bende almayı düşünüyorum.
Memnun musunuz peki? kutu içeriğinde bir sorun oldu mu?evet 3 günde geldi beklediğimden hızlı gönderdiler
hiçbir sorun yok hocam çok da konforlu almayı düşünüyorsanız indirimdeyken alın benceMemnun musunuz peki? kutu içeriğinde bir sorun oldu mu?