dediklerini yaptım ama birşey degişmedi malesefAygıt yöneticiye gelip ekran kartını kaldır, daha sonra menü çubuğunda Eylem'i seç. Sürücüyü yeniden yüklemek için Donanım değişikliklerini tara'yı seç daha sonra..
Birde böyle dener misin.?
Ekran kartı’nin güncellemesini aygıt yöneticisinden mi, yapıyorsun yoksa Redeon resmî sitesinden mi.?dediklerini yaptım ama birşey degişmedi malesef![]()
@ismet01Radeon RX 570 Ekran kartımda güncelleme yapamıyorum böyle bi hata alıyorum bilen varmıdır
bu dedigin şekilde sorun çözüldü ddu ile hem nvidia hemde amd ekran kartı temizlemesi yaptım , sonra tekrar kurulum yaptım bi kaç defa hata verdi olmadı ama 3 4 denemeden sonra yüklemeyi yaptım şuan güncel durumda kullanıyorum@ismet01
Merhaba,
Şunu denedin mi? Bir de DDU ile ekran kartını kaldırıp yeni sürümü indirip öyle denediğin birde.
Senin adına sevindim kardeşim iyi forumlar dilerim.bu dedigin şekilde sorun çözüldü ddu ile hem nvidia hemde amd ekran kartı temizlemesi yaptım , sonra tekrar kurulum yaptım bi kaç defa hata verdi olmadı ama 3 4 denemeden sonra yüklemeyi yaptım şuan güncel durumda kullanıyorum