Kod Yazmak Için En Uygun Klavye?

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Beyler yeni yeni başlıyorum kod yazmaya aranızda vardır kod yazanlar veya çok klavye denemiş olanlar, bir öneri alabilir miyim 400-500 bandında varsa.

mehmetAmaPcAlcak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Beyler yeni yeni başlıyorum kod yazmaya aranızda vardır kod yazanlar veya çok klavye denemiş olanlar, bir öneri alabilir miyim 400-500 bandında varsa.
klavye hakkında pek bi bilgim yok

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Nedenleriyle beraber yazarsan.
F klavye kullanan biri Q klavye kullanan birine göre daha az enerjiyle daha fazla kelime yazabilir. · Q klavyenin tasarım amacı hızı yavaşlatmak ve sıkışıklık olmasını engellemektir. · F klavyenin amacı ise olabildiğince az enerji harcayarak daha hızlı yazı yazılmasını sağlamaktır.

F klavye kullanan biri Q klavye kullanan birine göre daha az enerjiyle daha fazla kelime yazabilir. · Q klavyenin tasarım amacı hızı yavaşlatmak ve sıkışıklık olmasını engellemektir. · F klavyenin amacı ise olabildiğince az enerji harcayarak daha hızlı yazı yazılmasını sağlamaktır.
okul için yazılım ve muhasebe bölümlerindede böyledir f klavye kullanılır

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Nedenleriyle beraber yazarsan.
Bazı işaretler yerine ç ş ö felan olması çok uğraştırıyor.

Zaten türkçe harf kullanmıyorsunuz yazılımda

Bunu öneririm.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Bazı işaretler yerine ç ş ö felan olması çok uğraştırıyor.

Zaten türkçe harf kullanmıyorsunuz yazılımda

Bunu öneririm.
Bu attığınız ziyoulang olan değil mi hocam beyazı red switch hatta

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
yazılımla ilgilenen biri olarak söylüyorum ve yazılım mühendisi tanıdıklarım dedikleri "Corsair ve SS'in membran" klavyelerine göz atmanızı öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri