Öneri Kodlama-Programlama Için Laptop Önerisi

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
Temelinde Visual Studio gibi programlar kullanılacak kodlama için. Laptop önerisi yapabilir misiniz? Minimum 16GB ram'e sahip cihaz bakıyoruz.
7000-15000₺ arası önerilerinizi bekliyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhaba,
Temelinde Visual Studio gibi programlar kullanılacak kodlama için. Laptop önerisi yapabilir misiniz? Minimum 16GB ram'e sahip cihaz bakıyoruz.
bu bütçede 16gb kaliteli ürün yok hocam bütçe artırma şansınız var mı ?

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Merhaba,
hocam fiyatı çok iyi kaçırmasanız iyi edersiniz sonradan 8gb ram takviyesi yapılabilir garantiden çıkmaması için dell e ulaşıp veya müşteri hizmetlerini arayıp sorun belki kendiniz yapınca garantiden çıkmaz markası da çok sağlam markadır https://www.hepsiburada.com/dell-g1...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.9.6

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
bu bütçede 16gb kaliteli ürün yok hocam bütçe artırma şansınız var mı ?
Kendim için değil bir tanıdığm için bakıyorum hocam.
hocam fiyatı çok iyi kaçırmasanız iyi edersiniz sonradan 8gb ram takviyesi yapılabilir garantiden çıkmaması için dell e ulaşıp veya müşteri hizmetlerini arayıp sorun belki kendiniz yapınca garantiden çıkmaz markası da çok sağlam markadır https://forum.pchocasi.com.tr/konu/kodlama-programlama-icin-laptop-onerisi.47423/
link yok hocam.
teşekkürler

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Merhaba,
Hocam oyun oynayacak misiniz. Oynamayacaksaniz apu işlemcili işinizi gayet görecek bir laptop rahat bulursunuz. M2 SSD 16gb ram zaten işinizi rahat götürür. Oyun oynayacaksaniz alacağınız fps değerleri düşük olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri