Koltuk Önerisi

Anıl Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hawk FAB V4 / xDrive 15'li Plus / Xprime Titan Kumaş
Bi Fikir Verirseniz Çok Sevinirim

Emircan60TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
xDrive 15'li Plus alın derim, görünüm olarak iyi. Bir de yanlış bilmiyorsam, üründe garantisi devam ediyorsa bir kırılma filan olduğu zaman değişim yapılıyormuş.

doguklc2104

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rampage kl-r72 woof kullaniyorm baya memnunum oturduğum en rahat koltuk onun dışında malzeme kalitesi çok iyi ve dayanıklı

KS

Anıl Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
bunlarda bel destek yastığı çok kötü, sırt dayamayla oturma yeri arasına sıkışıyor sürekli. onun harici güzel koltuk

onurardc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bunlarda bel destek yastığı çok kötü, sırt dayamayla oturma yeri arasına sıkışıyor sürekli. onun harici güzel koltuk
Hocam bel desteği olayına pek alışamadım. Bazen çıkarıp atayım diyorum ama mesleğimden dolayı sürekli bilgisayar başında olduğum için ilerde herhangi bir sağlık sorunu yaşamamak adına çıkarmaktan vazgeçiyorum.

okit000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır secretlab titan evo Cookies & Cream XL modelini kullanıyorum ve çok memnunum her detayıyla mükemmel. Evet fiyatı pahalı ama son kuruşuna kadar hak ediyor. En sevdiğim yanı ise yarın öbür gün eğer derilerde yırtılma eskime gibi sorunlarla karşılaşılırsa yeni koltuk almaktan kurtuluyorsun, aynı koltuğun sadece oturak de dayanma bölgeleri değiştirebiliyor ve 100% uyumlı parcalar hemde aynı stil olmasına gerek yok aynı koltuğu bir çok farklı stilde kullanabilirsiniz. Eğer bütçeniz uygunsa bi araştırın derim :)

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Ne kumaş ne deri fileli koltuk alın!

Evde 2 tane deri koltuğum var DXRacer ve Xdrive. yazın peştamal falan seriyorum yoksa yanıyor insan. Ama ofiste mesela fileli diye geçen yönetici koltuklarından var. Ne terleme ne yanma.

Oyuncu koltukları resmen endüstriyel tuzak ve bende düştüm o tuzağa yıllar önce. Şimdiki aklım olsa kesinlikle almam 2 koltuğu da.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri