Konforlu araba önerisi (ciddi)

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yakın bir gelecekte parayı vuracağım ama konumuz bu değil bir kaç araç almayı planlıyorum bunlardan 2 si zevkime 1 taneside ailemin gezip tozabilmesi için . Fakat konfor araçlarına çok yatkın olmadığım için size sorayım dedim , istediğim araç özel hissettirmeli böyle herkeste olan bir şey olsun istemiyorum (bu biraz daha fantazime kaçıyor araç bu dediğime uymasada olur) dediğim gibi ultra konfor aile aracı , mümkünse sedan olucak fiyat ile çok derdim yok fakat 20-25m'u geçmezse sevinirim

Yeniden iyi akşamlar dilerim :)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
'' Opel Insignia 1.6 CDTI. '' Düşüne bilirsiniz içi hem geniş hem'de konforlu. bir araç

KS

Ali murteza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar yakın bir gelecekte parayı vuracağım ama konumuz bu değil bir kaç araç almayı planlıyorum bunlardan 2 si zevkime 1 taneside ailemin gezip tozabilmesi için . Fakat konfor araçlarına çok yatkın olmadığım için size sorayım dedim , istediğim araç özel hissettirmeli böyle herkeste olan bir şey olsun istemiyorum (bu biraz daha fantazime kaçıyor araç bu dediğime uymasada olur) dediğim gibi ultra konfor aile aracı , mümkünse sedan olucak fiyat ile çok derdim yok fakat 20-25m'u geçmezse sevinirim

hocam 20 m veren 50m verir :)

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

mercedes maybach veya amg gt 63s 43 s

Berto/18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ailen için şunlara bi bakabilirsin.

2.0 TDCi Ford Mondeo Station Wagon 2011-2017

Opel İnsignia 2.0 CTDİ

Peugout 508

Renault Clio Station Wagon 2017+

Skoda Octavia ve Suberb

(Eğer uzun vaadeli kullanılcaksa) Volvo V60 ) (Eğer alımı satımı olursa) Volvo S60 1.6D
----------------------------------------------------------------------------------------------

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri