O sinir bende de var maalesef, en ufak bir şeye sinir olurum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum dediklerimden.selam,
1. istemeden çok çabuk sinirleniyorum.
2. film izlerken birisi telefon vs. uğraşmasından nefret ediyorum.
Kusura bakma ama çok strese neden giriyorsun mesela, üzerinde çok baskı falan mi var? Aile, Arkadaş, KPSS gibi şeylerde çok baskı yapar insanı bu da strese sokar. Bu yüzden sordum.İyi akşamla ben savsaklamayı adet getirdiğimden strese çok giriyorum ama kolay kolay da sinirlenmem ama tepki koymayı pek becermem de.
Kötü alışkanlığım yok amaSelamun aleyküm,
Merhaba arkadaşlar günaydın ilk önce kötü bir huyunuz var mi? Benim iki tane var ve bu huylarımdan vazgeçmem lazım biran önce.
1. Sığara
2. Çok çabuk sinirlenme.
Çocukluğumdan beri ailem her zaman üzerimde yoğun bir baskı kurmuştur tabi farkına vardığımdan beri buna karşı cıkıyorum zamanla daha rahat bir insana dönüseceğim inşallah birde bu baskıyla büyüme işinden dolayi hep kendimi kanıtlama gereği duymuşumdur haliyle kendimden beklentilerim yüksek ama olumsuz olarak kendime güvenim yada kendime verdiğim değerde oturmamış taraflar olabilir karşı koyacağımO sinir bende de var maalesef, en ufak bir şeye sinir olurum. Sonra sakinleşince pişman oluyorum dediklerimden.
Kusura bakma ama çok strese neden giriyorsun mesela, üzerinde çok baskı falan mi var? Aile, Arkadaş, KPSS gibi şeylerde çok baskı yapar insanı bu da strese sokar. Bu yüzden sordum.