Kredi Kartı Taksit

Yusufkayaalp1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar 18 yaşındayım 25 k lık pc sipariş etmek istiyorum internet den ancak o kadar limitli kartım yok nasıl bulabilirim öyle limitli bi kart asgari ücretli işe girmeyi planlıyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ne kadar bir süre mesela?
Knk ne kadar süre bişey diyemem ama en az bı 5-6 ay geçmesi gerekir herhalde. Yarın mesai saatleri içinde bankaları arayarak sorabilirsin. Belki sansina 2. 3. Ayda limitini arttırılabilirler ama pek denk gelmedim.

İlk atiyorum 9-10k limit veriyorlar sen onu zaman içinde kullanıp ödeyerek güven puanını arttiriyorsun gelirine ve güven puanına göre limitini arttirabiliyorsun. Hiç çalışmayan ve önceden kredi kartı kullanmamış(güven puanı olmayan) için 25k limit biraz zaman ister

KS

Yusufkayaalp1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Knk ne kadar süre bişey diyemem ama en az bı 5-6 ay geçmesi gerekir herhalde. Yarın mesai saatleri içinde bankaları arayarak sorabilirsin. Belki sansina 2. 3. Ayda limitini arttırılabilirler ama pek denk gelmedim.

İlk atiyorum 9-10k limit veriyorlar sen onu zaman içinde kullanıp ödeyerek güven puanını arttiriyorsun gelirine ve güven puanına göre limitini arttirabiliyorsun. Hiç çalışmayan ve önceden kredi kartı kullanmamış(güven puanı olmayan) için 25k limit biraz zaman ister
reis en azından 20 k yapmam gerek limit nasıl alacagım yoksa bu sistemi ben ? kısa vadede almam gerek daha fazla bekleyemem her ay ödemesini yapacam tek eksik limit

t1k3beratfatih

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
reis en azından 20 k yapmam gerek limit nasıl alacagım yoksa bu sistemi ben ? kısa vadede almam gerek daha fazla bekleyemem her ay ödemesini yapacam tek eksik limit
çift kredi kartı kullan parayı diger bankaya aktar ödeme tarihlerini ileri at birini ileri digerini geri

(düzeltme: kredi kartı bilgim yok fikir amaçlı)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Knk kendine çıkacak kredi kartı için başka seçenekler yok. Anca eşten dosttan yardım isteyebilirsin. Akraban varsa olabilir yoksa o limit bı iki ay içinde çıkmaz

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
İlk kez alıyorsan kartı ve asgari ücretli isen muhtemelen 20 bin TL olarak hesap açılır fakat 10 bin TL si kredi limiti olur 5 bin TL nakit avans limiti 5 bin de esnek hesap limiti diye biliyorum limitler kullanım oldukça artar düzenli ödeme harcama oldukça artar

KS

Yusufkayaalp1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ne limiti yapıynki 3 ay çalış al 😄
3 Aya kadar fiyatlar uçar 25 k lık 50 k olur

Hocam ne limiti yapıynki 3 ay çalış al 😄
Bütün para bana mı kalıyor sanki aile ye de verecez para

İlk kez alıyorsan kartı ve asgari ücretli isen muhtemelen 20 bin TL olarak hesap açılır fakat 10 bin TL si kredi limiti olur 5 bin TL nakit avans limiti 5 bin de esnek hesap limiti diye biliyorum limitler kullanım oldukça artar düzenli ödeme harcama oldukça artar
25 bin imkanı yok mu veya başka türlü alamaz mıyım bu bilgisayarı 2 kart felan olmaz mı

Knk kendine çıkacak kredi kartı için başka seçenekler yok. Anca eşten dosttan yardım isteyebilirsin. Akraban varsa olabilir yoksa o limit bı iki ay içinde çıkmaz
İnternete güvenmiyorlar korkak hepsi ablama söyledim korktugu için vermiyor kartı

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Dostum iyi bir limitli bir kart istiyorsan uzun bir süre sigortanin yatmasi ve maaşının gözükmesi gerekiyor aksi taktirde çok zor alirsin 4-5 ay bile yetmez.
2.5 yildir bağkuru yatan ve aktif olarak surekli bankalarla iç içe olan birisi olarak söylüyorum yapi krediden bireysel kredi kartı istedigimde 25k verdiler gerisini sen düşün. Ancak tanıdık birinden bir sekilde ayarlarak alabilirsin.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
Dostum iyi bir limitli bir kart istiyorsan uzun bir süre sigortanin yatmasi ve maaşının gözükmesi gerekiyor aksi taktirde çok zor alirsin 4-5 ay bile yetmez.
2.5 yildir bağkuru yatan ve aktif olarak surekli bankalarla iç içe olan birisi olarak söylüyorum yapi krediden bireysel kredi kartı istedigimde 25k verdiler gerisini sen düşün. Ancak tanıdık birinden bir sekilde ayarlarak alabilirsin.
Sigortam yok bağkurum yok 250k limit ve 2 kredi borcum var. Maaşınız 30k girin ve en az 1 yıl kredi kartı kullanmış olun

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Sigortam yok bağkurum yok 250k limit ve 2 kredi borcum var. Maaşınız 30k girin ve en az 1 yıl kredi kartı kullanmış olun
Dostum kredi kullanıp düzenli ödeme yaptıgın taktirde zaten artacaktır limitlerin anlıyorumki aylık yüksek bir gelire sahipsin ve yıllardır bankayla iş yapıyorsun ama konuyu açan arkadaş daha 18 yaşında ve asgari ücretle çalışacagım diyor :D

üstelik 18 yaşındaki bir arkadaşımızın 30k maaş yazdıgı taktirde direkt red yiyecektir.
Bankalar kredi kartı kullanmak istediginde belgelenmiş maaş bordrosu yani belgelenmiş gelir belgesini dikkate alarak ona göre uygun bir limit belirliyor.

oyuncubiradam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
3 Aya kadar fiyatlar uçar 25 k lık 50 k olur

Bütün para bana mı kalıyor sanki aile ye de verecez para

25 bin imkanı yok mu veya başka türlü alamaz mıyım bu bilgisayarı 2 kart felan olmaz mı

İnternete güvenmiyorlar korkak hepsi ablama söyledim korktugu için vermiyor kartı
Fiyatlar 2 katı artmaz 3 ayda max 2-3.k zamlanır 1 ay daha çalışırsın alırsın

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Taksitli alacaksan bekliceksin ya da peşinse parçalı ödeme yapacaksın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri