- Tepki
- 1
Arkadaşlar 18 yaşındayım 25 k lık pc sipariş etmek istiyorum internet den ancak o kadar limitli kartım yok nasıl bulabilirim öyle limitli bi kart asgari ücretli işe girmeyi planlıyorum.
belli bi süre çalışan gözükmen lazım yoksa imkansızArkadaşlar 18 yaşındayım 25 k lık pc sipariş etmek istiyorum internet den ancak o kadar limitli kartım yok nasıl bulabilirim öyle limitli bi kart asgari ücretli işe girmeyi planlıyorum.
Ne kadar bir süre mesela?belli bi süre çalışan gözükmen lazım yoksa imkansız
Knk ne kadar süre bişey diyemem ama en az bı 5-6 ay geçmesi gerekir herhalde. Yarın mesai saatleri içinde bankaları arayarak sorabilirsin. Belki sansina 2. 3. Ayda limitini arttırılabilirler ama pek denk gelmedim.Ne kadar bir süre mesela?
reis en azından 20 k yapmam gerek limit nasıl alacagım yoksa bu sistemi ben ? kısa vadede almam gerek daha fazla bekleyemem her ay ödemesini yapacam tek eksik limitKnk ne kadar süre bişey diyemem ama en az bı 5-6 ay geçmesi gerekir herhalde. Yarın mesai saatleri içinde bankaları arayarak sorabilirsin. Belki sansina 2. 3. Ayda limitini arttırılabilirler ama pek denk gelmedim.
İlk atiyorum 9-10k limit veriyorlar sen onu zaman içinde kullanıp ödeyerek güven puanını arttiriyorsun gelirine ve güven puanına göre limitini arttirabiliyorsun. Hiç çalışmayan ve önceden kredi kartı kullanmamış(güven puanı olmayan) için 25k limit biraz zaman ister
çift kredi kartı kullan parayı diger bankaya aktar ödeme tarihlerini ileri at birini ileri digerini gerireis en azından 20 k yapmam gerek limit nasıl alacagım yoksa bu sistemi ben ? kısa vadede almam gerek daha fazla bekleyemem her ay ödemesini yapacam tek eksik limit
Knk kendine çıkacak kredi kartı için başka seçenekler yok. Anca eşten dosttan yardım isteyebilirsin. Akraban varsa olabilir yoksa o limit bı iki ay içinde çıkmazreis en azından 20 k yapmam gerek limit nasıl alacagım yoksa bu sistemi ben ? kısa vadede almam gerek daha fazla bekleyemem her ay ödemesini yapacam tek eksik limit
Hocam ne limiti yapıynki 3 ay çalış alArkadaşlar 18 yaşındayım 25 k lık pc sipariş etmek istiyorum internet den ancak o kadar limitli kartım yok nasıl bulabilirim öyle limitli bi kart asgari ücretli işe girmeyi planlıyorum.
3 Aya kadar fiyatlar uçar 25 k lık 50 k olurHocam ne limiti yapıynki 3 ay çalış al![]()
Bütün para bana mı kalıyor sanki aile ye de verecez paraHocam ne limiti yapıynki 3 ay çalış al![]()
25 bin imkanı yok mu veya başka türlü alamaz mıyım bu bilgisayarı 2 kart felan olmaz mıİlk kez alıyorsan kartı ve asgari ücretli isen muhtemelen 20 bin TL olarak hesap açılır fakat 10 bin TL si kredi limiti olur 5 bin TL nakit avans limiti 5 bin de esnek hesap limiti diye biliyorum limitler kullanım oldukça artar düzenli ödeme harcama oldukça artar
İnternete güvenmiyorlar korkak hepsi ablama söyledim korktugu için vermiyor kartıKnk kendine çıkacak kredi kartı için başka seçenekler yok. Anca eşten dosttan yardım isteyebilirsin. Akraban varsa olabilir yoksa o limit bı iki ay içinde çıkmaz
Sigortam yok bağkurum yok 250k limit ve 2 kredi borcum var. Maaşınız 30k girin ve en az 1 yıl kredi kartı kullanmış olunDostum iyi bir limitli bir kart istiyorsan uzun bir süre sigortanin yatmasi ve maaşının gözükmesi gerekiyor aksi taktirde çok zor alirsin 4-5 ay bile yetmez.
2.5 yildir bağkuru yatan ve aktif olarak surekli bankalarla iç içe olan birisi olarak söylüyorum yapi krediden bireysel kredi kartı istedigimde 25k verdiler gerisini sen düşün. Ancak tanıdık birinden bir sekilde ayarlarak alabilirsin.
Dostum kredi kullanıp düzenli ödeme yaptıgın taktirde zaten artacaktır limitlerin anlıyorumki aylık yüksek bir gelire sahipsin ve yıllardır bankayla iş yapıyorsun ama konuyu açan arkadaş daha 18 yaşında ve asgari ücretle çalışacagım diyorSigortam yok bağkurum yok 250k limit ve 2 kredi borcum var. Maaşınız 30k girin ve en az 1 yıl kredi kartı kullanmış olun
üstelik 18 yaşındaki bir arkadaşımızın 30k maaş yazdıgı taktirde direkt red yiyecektir.Sigortam yok bağkurum yok 250k limit ve 2 kredi borcum var. Maaşınız 30k girin ve en az 1 yıl kredi kartı kullanmış olun
Fiyatlar 2 katı artmaz 3 ayda max 2-3.k zamlanır 1 ay daha çalışırsın alırsın3 Aya kadar fiyatlar uçar 25 k lık 50 k olur
Bütün para bana mı kalıyor sanki aile ye de verecez para
25 bin imkanı yok mu veya başka türlü alamaz mıyım bu bilgisayarı 2 kart felan olmaz mı
İnternete güvenmiyorlar korkak hepsi ablama söyledim korktugu için vermiyor kartı