Ktc H27E6 Vs Asus Tuf Vg27Aqml5A Vs Gigabyte M27Q3

wirlebenautos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sizce ne almalıyım?

İnanılmaz derecede kararsız kaldım. KTC'ye tam ikna oluyorum, ışık sızması ve ölü piksel yorumları görüyorum. ASUS'a karar veriyorum "TUF Gaming serisi kötü ve kronik problemleri var" tarzı yorumlar görüyorum. En son Gigabyte M27Q3 modelini gördüm. AOC Q27G4ZR almayı da düşündüm fakat ona karşı herkes KTC H27E6'yı övüyor. LG ve Lenovo'nun da 2K & 240 Hz modelleri var.

Tam seçtim derken yeni bir monitör görüyorum. Hepsi birbirine girdi, artık seçemiyorum. Monitör araştırmaktan beynim sulandı.

KTC, ASUS ve Gigabyte'dan açık ara farkla ucuz, tabii ki KTC'nin fiyatı çok daha güzel ama yine de aradaki farka değer ve onlar çok daha kalitelidir diyorsanız onlara yöneleceğim. KTC'yi öven çok fakat ışık sızması, ghosting ve ölü piksel olduğunu söyleyenler de çok.

Bunları (300 Hz) almak mantıklı mı yoksa 2K & 240 Hz olan LG, Lenovo veya AOC mu tercih etmeliyim?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
IPS'de ışık sızması olabilir zaten normal, ölü piksel de tamamen şans işi.
Teknik verilere göre KTC fiyatına göre en iyi görsel verilere sahip, tabi bütçe fazlaysa farklı markalara da kayılabilir. Ben KTC aldım, tasarım, görsel ve kalite olarak gayet iyi seviyede fakat ölü piksel çıktığı için değişim talep ettim.

KS

wirlebenautos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IPS'de ışık sızması olabilir zaten normal, ölü piksel de tamamen şans işi.
Teknik verilere göre KTC fiyatına göre en iyi görsel verilere sahip, tabi bütçe fazlaysa farklı markalara da kayılabilir. Ben KTC aldım, tasarım, görsel ve kalite olarak gayet iyi seviyede fakat ölü piksel çıktığı için değişim talep ettim.
Hangi siteden aldınız?

Birde kaç tane ölü piksel çıktı?

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Hangi siteden aldınız?

Birde kaç tane ölü piksel çıktı?
En uygun fiyatlı satıcı olarak İncehesap'tan aldım. Benim gördüğüm 4 tane ölü/hatalı piksel vardı. İlk değişim istedim, fakat İndeks bilgisayar ve bu distribütör'ün bunun için uygun gördüğü 6 ve üzeri pikselmiş, arıza yok diye bana geri gönderdiler. Daha sonra Şikayetvar üzerinden konu açıp fotoğraflarla beraber ürünün kusurlu olduğunu yazdım ve tekrar gönderdim. Müşteri hizmetleri ile de 2 kez görüştüm, bu konuda yardımcı olunması için, şu an distribütörde sonuç çıkmadı.

KS

wirlebenautos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En uygun fiyatlı satıcı olarak İncehesap'tan aldım. Benim gördüğüm 4 tane ölü/hatalı piksel vardı. İlk değişim istedim, fakat İndeks bilgisayar ve bu distribütör'ün bunun için uygun gördüğü 6 ve üzeri pikselmiş, arıza yok diye bana geri gönderdiler. Daha sonra Şikayetvar üzerinden konu açıp fotoğraflarla beraber ürünün kusurlu olduğunu yazdım ve tekrar gönderdim. Müşteri hizmetleri ile de 2 kez görüştüm, bu konuda yardımcı olunması için, şu an distribütörde sonuç çıkmadı.
Ben de alırsam incehesap'tan alacağım. Bu yüzden korkuyorum. Ölü piksel çıkması problem değil fakat değişim ya da iade yapmıyorlarsa çok sıkıntı benim için. 4 çok fazla.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Ben de alırsam incehesap'tan alacağım. Bu yüzden korkuyorum. Ölü piksel çıkması problem değil fakat değişim ya da iade yapmıyorlarsa çok sıkıntı benim için. 4 çok fazla.
Maalesef ölü piksel olayı tamamen şans işi, kenarda köşede 1 tane olsa önemsemezdim zaten. 2 kez müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, açıkcası olumlu bi' izlenim aldım ama yine de sonucu göreceğiz. Sonuçta ufak paralar değil bu ürünlere verdiğimiz, şikayetvar'da gördüğüm kadarıyla genelde değişim ya da para iadesi yapmışlar ama ben bunu ilkinde beklerken, direkt aynı şekilde geri gönderilmesi baya canımı sıkmıştı. Çünkü satış esnasında piksel adedi ile ilgili bilgi verilmiyor.

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
KS

wirlebenautos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Baktıklarınız arasından en mantıklı olan seçim kesinlikle budur.Bu arada vatanda mağazadan elden alırsanız, ölü pixel vb. testleri yapıyorlar.Haberiniz olsun
Vatan'dan almayacağım. Neden en mantıklısı bu peki?

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

Baktıklarınız arasından en mantıklı olan seçim kesinlikle budur.Bu arada vatanda mağazadan elden alırsanız, ölü pixel vb. testleri yapıyorlar.Haberiniz olsun
neden en iyisi asus bi açıklama yapar mısınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri