- Tepki
- 31
Denedim kontrolcüm var fakat küçük geliyor kontrolcüye büyük 4 pin ucu gerekiyorBu kontrolcüye takılan pine benziyor.
3 pin ARGB girişi var 4 pin büyük olarak var başkada girişi yok standın girişi küçük 4 pin bunun dönüştürücüsü yokmu araştırıyorum bulamadım ben4 pib uçlar fanlar için oluyor genelde. Kontrolcünün yan tarafında led yazan çıkışlar yok mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 38860
Alabileceğim bir link verebilirmisin bu stand argb değil ama bu uçları takınca sorun olmazmı birde ucu nasıl takıcağım onu bilmiyorumJumper kablosu ile kendin yap gitsin. Tabi +5v,gnd ve diğer ucu doğru takman lazım.
Benim gibi şu led fişlerinden de alıp ucunu değişirebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 38876
Ekran kartındaki standaki rgb ledler kaç volt ile çalışıyor ki ? Resmini atabilirsen iyi olur.Alabileceğim bir link verebilirmisin bu stand argb değil ama bu uçları takınca sorun olmazmı birde ucu nasıl takıcağım onu bilmiyorum
5V ürünün linkini atayımEkran kartındaki standaki rgb ledler kaç volt ile çalışıyor ki ? Resmini atabilirsen iyi olur.
25 adet rengi varmış güç verdiğin zaman kendi kendine değişiyormuş öyle dedi satıcıEkran kartındaki standaki rgb ledler kaç volt ile çalışıyor ki ? Resmini atabilirsen iyi olur.