Soru Kulak Içi Silikonlu Kulaklık

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
aklımda üç tane kulaklık var sizce hangisini almalıyım rengini siyah istiyorum benim için önemli faktörler; ses seviyesinin yüksek olması çok önemli,anc,kulaktan kolay kolay düşmemesi,dışarı cok ses vermemesi arasında kaldığım modeller: huawei freebuds se4 siyah -cmf nothing buds2 siyah- cmf nothing buds 2 plus lacivert sizce üçünden hangisini almalıyım

Nothing Cmf Buds 2 - Siyah

Nothing Cmf Buds 2 Plus - Mavi

Huawei FreeBuds SE 4 ANC Aktif Gürültü Engelleme - Siyah

Ekli dosyalar

• IMG_3051.png
    IMG_3051.png
    682 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3052.png
    IMG_3052.png
    830.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3053.png
    IMG_3053.png
    664.6 KB · Görüntüleme: 13

YAVUZKAGAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
CMF Buds Pro 2 kullanıyorum neredeyse 1 yıldır, ses konusuna kafayı takmış biri olarak çok çok memnunum. Nothing Ear (a), Airpods Pro gen 2 de denedim ama bunun yanına yaklaşamazlar. Tavsiyem plus modelini yerine Pro almanız olur. Çünkü bass+tiz için ayrı hoparlörden vazgeçmişler ve Dirac Opteo yok. Dirac Opteo'yu biraz araştırırsanız kesinlikle çok önemli bir özellik olduğunu görürsünüz.
Düz 2'den zaten uzak durun.Plusta gene diyaframı biraz özel ama 2 dümdüz. Ayrıca LDAC (ben kullanmıyorum ama) desteği yok.
ANC konusunda piyasadki en iyilerden biri olarak geçse de kulak içilerdeki genel çevreye göre ses değişimi vekonuşmaları filtreleyemem durumu var. Eğer ANC'ye çok önem veriyorsanız Anker soundcore q20i (denedim) çok daha iyi ve tüm frekansları başarılı şekilde engelliyor. Kulaküstü tercih edin.

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
CMF Buds Pro 2 kullanıyorum neredeyse 1 yıldır, ses konusuna kafayı takmış biri olarak çok çok memnunum. Nothing Ear (a), Airpods Pro gen 2 de denedim ama bunun yanına yaklaşamazlar. Tavsiyem plus modelini yerine Pro almanız olur. Çünkü bass+tiz için ayrı hoparlörden vazgeçmişler ve Dirac Opteo yok. Dirac Opteo'yu biraz araştırırsanız kesinlikle çok önemli bir özellik olduğunu görürsünüz.
Düz 2'den zaten uzak durun.Plusta gene diyaframı biraz özel ama 2 dümdüz. Ayrıca LDAC (ben kullanmıyorum ama) desteği yok.
ANC konusunda piyasadki en iyilerden biri olarak geçse de kulak içilerdeki genel çevreye göre ses değişimi vekonuşmaları filtreleyemem durumu var. Eğer ANC'ye çok önem veriyorsanız Anker soundcore q20i (denedim) çok daha iyi ve tüm frekansları başarılı şekilde engelliyor. Kulaküstü tercih edin.
buds 2 pro ya param yetmiyor max 2500 tl cıkabilirim oda zorla benim için en önemli özellik ses seviyesinin yüksek olması anc de idare eder olsun ya saydığım kulaklıklardan önerin ya da aynı fiyat bütçesinde kulaklıklar önerin 2,5k nın üstüne cıkamam

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri