Elimde HyperX Cloud Core 2 Wireless var küçük geldi iade alırsa iade almazlarsa satacağım bunu, yaklaşık 2200 falan gelecek, üstüne 1000 falan ekleyebilirim veya ucuz bir kulaklıkta alabilirim. bütçem 3200 ama biraz daha zorlarım.
hocam bunu düşündümde pek önermiyolar![]()
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.998,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunu kullanıyorum dolby atmos 50mm sürücüler ve öve öve bitiremedikleri çok kaliteli mikrofonu var cidden, yaklaşık 2-3 hafta önce aldım tek eksikleri nadiren pc ye bağlanmıyor ama kurcalayınca çözülüyor bi de bi tık bass konusunda yetersiz gibi ama ses kalitesi gayet iyi BF5 vb. oynuyorum oynunun içinde hissettiriyor konforu da baya iyi uzun kullanımda ağrıtma da yapmıyor kumaş olduğu içinde terletmiyor sadece kafanız çok büyükse küçük gelebilir, benim kafa orta büyüklükte kafa bandı %80-90 gibi kullanıyorumElimde HyperX Cloud Core 2 Wireless var küçük geldi iade alırsa iade almazlarsa satacağım bunu, yaklaşık 2200 falan gelecek, üstüne 1000 falan ekleyebilirim veya ucuz bir kulaklıkta alabilirim. bütçem 3200 ama biraz daha zorlarım.
hocam 8 kbunu kullanıyorum dolby atmos 50mm sürücüler ve öve öve bitiremedikleri çok kaliteli mikrofonu var cidden, yaklaşık 2-3 hafta önce aldım tek eksikleri nadiren pc ye bağlanmıyor ama kurcalayınca çözülüyor bi de bi tık bass konusunda yetersiz gibi ama ses kalitesi gayet iyi BF5 vb. oynuyorum oynunun içinde hissettiriyor konforu da baya iyi uzun kullanımda ağrıtma da yapmıyor kumaş olduğu içinde terletmiyor sadece kafanız çok büyükse küçük gelebilir, benim kafa orta büyüklükte kafa bandı %80-90 gibi kullanıyorum
Sanırım geç baktınız şuan 8k olmuş evet, atarken 6k idi bende 6k ya aldım zatenhocam 8 k