Kulakiçi Kaliteli Kablosuz Kulaklık Önerisi

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhaba Arkadaşlar,

bütçe 500-600-700 TL civarında. Pil süresi uzun, siyah renkli, dokunmatik tuşlu bass ve tizz sesleri güzel kulaklık bulabilir miyiz bu fiyatlara? 2 Adet satın alacağız.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
huawei freebuds se alabilirsin uzun süre götürür seni ama siyah rengi yok bilgin olsun

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Konuşma kalitesi yani mikrofonu nasıldır yazılımı var mıdır tws özelliğini nasıl açıp kapatırız?
Ortalama düzeyde mikrofon kalitesi var, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım şikayetçi değil. Ama yine de bir airpods mikrofonu kalitesi beklemeyin. Yazılımı var ama çok sağlıklı çalıştığı söylenemez.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Ortalama düzeyde mikrofon kalitesi var, ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım şikayetçi değil. Ama yine de bir airpods mikrofonu kalitesi beklemeyin. Yazılımı var ama çok sağlıklı çalıştığı söylenemez.
Anker r100 ile bunun arasında kaldık tercihimiz ne olmalı sizce ?

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Anker r100 beyaz 460tl düşmüştü direkt satın aldım.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Anker r100 de bir tık daha başarılı hayırlısı olsun.
Hocam ben anker r100 almıştım 460 TL'ye ama dip ses sorunu yüzünden iade etmek istedim fakat şuan kulaklık fiyatları bayağı artmış benim r100 800 TL olmuş iade etsem yerini ne ile dolduracağım bilemiyorum Huawei freebuds sen ürünü var 650 TL ye nasıldır?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri