Bütçe sınırı yok ama çok yüksek fiyat olmasın.Bütçe belirtebilir misiniz ?
Teşekkür ederim. İlk attığınızı çok satın aldım hepsi bozuldu hatta sonuncusu bugün bozuldu. Bir de t180a çok bozuluyor diye c100si almaya başlamıştım. Başka öneri var mı?Aşağıdaki 2 kulaklığı da kullandım T180A'nın sesi bi başka çok iyi veriyor.
Bütçe artıyorsa eğer;![]()
JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL C100SI Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 264,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL T180A Pure Bass Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Apple kulaklık 6 ay bile dayanamadı.apple kulaklıkları gerçekten cok güzel ses veriyor ve uzun kullanımda hiç sıkıntı çıkarmaz
ben 2 ürünü de çok kullandım en son taşınırken bozuldu şuanda aşağıdakini kullanıyorum hala bozulmadı kaç kere yere düşürdüm.Teşekkür ederim. İlk attığınızı çok satın aldım hepsi bozuldu hatta sonuncusu bugün bozuldu. Bir de t180a çok bozuluyor diye c100si almaya başlamıştım. Başka öneri var mı?
2 3 sene kullandım eski serilerinden biriniApple kulaklık 6 ay bile dayanamadı.
sony bakabilirsinApple kulaklık 6 ay bile dayanamadı.
Model belirtebilir misin?sony bakabilirsin