Cloud alpha 1.4 ses kartı 500Cloud alpha ve hyperx ses kartı kutuları var internette sıfırlari çok pahalı piyasayı fazla bilmiyom kaçtan koymaliyim
Çok temiz hocam sadece padleri biraz soyuldu menteşeleri filan kırık değil cloud Alpha modeli ve yanında ses kartına vercemTemizliğine bağlı, pedler ve kafa bandında yırtık varsa menteşeleri kırıksa fiyat değişir, geçen gün Cloud alpha aldım ikinci el ve birçok kişiyi aramak durumunda kaldım konuştuğum kişilerin beklentiler bana garip geldi, internette 1.900 lira sıfır Cloud Apha fakat satıcılar 1.5 1.6k istiyordu, pedler yırtık kafa bantları yırtık, orjinal pedleri 600 lira bu cihazın, çakması 200 lira falan, 1.5 liraya ikinci el alıp ped alacağıma 800 liraya pedleri komple yırtık cihaz buldum aldım, sadece kafa bandı hatasız fakat pedleri yırtık. Sizdeki Alpha S mi yoksa Cloud Alpha mı hocam?
850 den koydum hocam boş boş yatacagina birileri alsın bari kaç haftadır bende boş boşTemizliğine bağlı, pedler ve kafa bandında yırtık varsa menteşeleri kırıksa fiyat değişir, geçen gün Cloud alpha aldım ikinci el ve birçok kişiyi aramak durumunda kaldım konuştuğum kişilerin beklentiler bana garip geldi, internette 1.900 lira sıfır Cloud Apha fakat satıcılar 1.5 1.6k istiyordu, pedler yırtık kafa bantları yırtık, orjinal pedleri 600 lira bu cihazın, çakması 200 lira falan, 1.5 liraya ikinci el alıp ped alacağıma 800 liraya pedleri komple yırtık cihaz buldum aldım, sadece kafa bandı hatasız fakat pedleri yırtık. Sizdeki Alpha S mi yoksa Cloud Alpha mı hocam?
Özelden link atar mısınÇok temiz hocam sadece padleri biraz soyuldu menteşeleri filan kırık değil cloud Alpha modeli ve yanında ses kartına vercem
850 den koydum hocam boş boş yatacagina birileri alsın bari kaç haftadır bende boş boş
AttimÖzelden link atar mısın