Kulaklığın Ses Ayarlama Tekerleğinden Sesini Ayarlayamıyorum

ertana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bugün yeni kulaklık alım corsair void elite rgb pcye taktığımda kulaklığın ses artırıp azaltma tekerleğiyle kulaklık ses seviyesini ayarlayabiliyordum sonra ne olduysa komple ses seviyesini ayarlamaya başladı yani şuan kulaklığın ses seviyesini ayarlayamıyorum umarım anlatabilmişimdir yardımcı olurmusunuz

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
bugün yeni kulaklık alım corsair void elite rgb pcye taktığımda kulaklığın ses artırıp azaltma tekerleğiyle kulaklık ses seviyesini ayarlayabiliyordum sonra ne olduysa komple ses seviyesini ayarlamaya başladı yani şuan kulaklığın ses seviyesini ayarlayamıyorum umarım anlatabilmişimdir yardımcı olurmusunuz
Driver vs varsa indirin indirili ise güncelleyin.

KS

ertana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam her şey güncel anlamıyorum ya

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba,

Çalıştır kısmına " regedit " yazın. Karışına kayıt defteri düzenleyicisi açılacak. Buradan şunu yapmanı isteyeceğim sizden;

HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\Bluetooth\Audio\AVRCP\CT
Adsız.png

Direk kopyalayıp - yapıştırın kırmızı alana, Oradaki DisableAbsoluteVolume değerini 1 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Daha sonra kontrol eder misiniz? Lütfen olup olmadığını.

KS

ertana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,

Çalıştır kısmına " regedit " yazın. Karışına kayıt defteri düzenleyicisi açılacak. Buradan şunu yapmanı isteyeceğim sizden;

HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\Bluetooth\Audio\AVRCP\CT
Ekli dosyayı görüntüle 20619

Direk kopyalayıp - yapıştırın kırmızı alana, Oradaki DisableAbsoluteVolume değerini 1 yapın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Daha sonra kontrol eder misiniz? Lütfen olup olmadığını.
tamam yapıcam başka bir sıkıntı çıkarmaz değilmi ?

KS

ertana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka bir USB portuna bağlayıp, Denediniz mi? Peki mesela kasa arkasında ki porta.
denedim hocam. şöyle oldu ilk kulaklığı taktığımda bir problem yoktu sonra nasıl olduysa birden windowsun sesini ayarlamaya başladı ne yapmış olabilirim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
denedim hocam. şöyle oldu ilk kulaklığı taktığımda bir problem yoktu sonra nasıl olduysa birden windowsun sesini ayarlamaya başladı ne yapmış olabilirim
En sağ da ses sembolü var, Sağ tıklayıp ses efekti dedik den sonra kayıttan yürüt yere gelin. Lütfen orada hangisi tikli eğer hoparlördeyse onu kulaklık simgesini aktif edin.

KS

ertana

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kulaklık simgesinde hocam önceki kulaklığımda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
kulaklık simgesinde hocam önceki kulaklığımda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım
Nedenini tam olarak bilmiyorum, Ama insanlık halı sonuç da dalgınlığınıza gelmiştir. Sorun çözüldü mü? Şuan.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri