Rampage g7 x-runner satın almıştım geçen yaz çokta memnunum kulaklıktan. Herhangi bir cızırtı,ses bozulması vb istemiyorsan öneririm (520 ₺ civarlarında)Arkadaşlar yakın zamanda kulaklığım kırıldı ve yeni bir kulaklık alacağım f/p bir kulaklık önerebilirmisiniz
Logitech g432 alcam gibi gözüküyor tavsiyen için teşekkürlerRampage g7 x-runner satın almıştım geçen yaz çokta memnunum kulaklıktan. Herhangi bir cızırtı,ses bozulması vb istemiyorsan öneririm (520 ₺ civarlarında)
Valla ortalama bişey diyemem bayramda geldi biraz para toplarım elimdede biraz para var tam rakam veremiyorumTam bütçe nedir? Söylediğiniz kulaklık alınlaz
Hocam şimdi 400 lirayada var 5000 lirayada belirli bir aralık söyler misiniz?Valla ortalama bişey diyemem bayramda geldi biraz para toplarım elimdede biraz para var tam rakam veremiyorum
hocam razer kraken / blacksharkv2 alabilirsinizHocam 1200 ü geçmesin yeter üstüne çıkmam zor
Bakarım hocam saolhocam razer kraken / blacksharkv2 alabilirsiniz
Blackshark v2x öneririm kraken pek iyi değil bencdBakarım hocam saol
Bu daha ucuz ve daha iyi knk alıcam 1 hafta içinde çok teşekkürlerBlackshark v2x öneririm kraken pek iyi değil bencd