A aurexfps Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 5 May 2023 Mesajlar 18 Tepki 0 17 May 2023 #1 arkadaşlar mpow se kulaklık aldım basları çok fazla nası kısabilirim valorant oynuyorum adamın seslerinden daha fazla silah sesleri duyuyorum
arkadaşlar mpow se kulaklık aldım basları çok fazla nası kısabilirim valorant oynuyorum adamın seslerinden daha fazla silah sesleri duyuyorum
T Tolga Ersoy Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 9 May 2023 Mesajlar 293 Tepki 62 17 May 2023 #2 @Greewe
Greewe_Greew Ekipman Uzmanı Ekipman Uzmanı Katılım 12 Şub 2023 Mesajlar 11,022 Tepki 2,986 17 May 2023 #3 aurexfps' Alıntı: arkadaşlar mpow se kulaklık aldım basları çok fazla nası kısabilirim valorant oynuyorum adamın seslerinden daha fazla silah sesleri duyuyorum Genişletmek için tıkla ... eq ayarı yapabilirsiniz.
aurexfps' Alıntı: arkadaşlar mpow se kulaklık aldım basları çok fazla nası kısabilirim valorant oynuyorum adamın seslerinden daha fazla silah sesleri duyuyorum Genişletmek için tıkla ... eq ayarı yapabilirsiniz.