Kulaklık Karşılaştırma

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
ilkte logitech g435 alıcaktım fiyatı tekrardan uçmuş ve bilgisayarıma m2 ssd upgradesi yapmam gerekiyor o yüzden ikisi arasında kaldım

onuridvan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben arctis 1 kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Hem tasarımı simple ve şık hem de ses kalitesinden memnunum. Tabiki üst düzey müzik performansı vermiyor ama fiyatına göre bence işini yapıyor

KS

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Ben arctis 1 kullanıyorum 2 yıl oldu çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Hem tasarımı simple ve şık hem de ses kalitesinden memnunum. Tabiki üst düzey müzik performansı vermiyor ama fiyatına göre bence işini yapıyor
bende uzun süredir cloud 2 kullanıyorum pedleri yırtıldı üst deri kısmı soyuldu artık kulağımda iken canımı acıtıyor ondan değiştirmem gerekiyor

bende uzun süredir cloud 2 kullanıyorum pedleri yırtıldı üst deri kısmı soyuldu artık kulağımda iken canımı acıtıyor ondan değiştirmem gerekiyor
aynı ses kalitesini verir mi acaba

onuridvan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

aynı ses kalitesini verir mi acaba
Ses kalitesini cloud2 kullanmadığım için bilmiyorum hocam üzgünüm yanlış yönlendirmek istemem kimseyi. Bence siz forumlardan araştırın onu. Ama kulaklık pedleri hala sapasağlam diyebilirim. Deri değil sünger olduğu için de çok rahat ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri