- Tepki
- 0
öncelikle bundan 3 4 ay öncesinden itibaren bilgisayarı 3 açışımdan 2 sinde kasanın önündeki 3 rgb fanın ortasındakinin rgb si yanmıyor ama fan çalışıyor. çalıştığı için önemsemedim pek. sonra 1 aydır falan sabah bilgisayarı ilk açtığımda cpu fanın rgb si yanarken kendisi çalışmıyor/dönmüyor. ara arada klavyem rgb si gidip gelmeye başladı çalışmıyodu bazen usb yi çıkar tak yapınca düzeliyodu. cpu fanımda pek iyi değildi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyordu o yüzden gene önemsemedim. fakat dünden itibaren bide klavye mause ve kulaklık bi anda çalışmamaya başlıyorlar (hepsi farklı marka) hiçbir sorun yokken rgb leride yanıyorken kendileri çalışmıyor usb ler çıkarıp takmayı denedim klavyenin usb sini çıkarıp taktığımda sadece ses geldi (evet klavyenin usb si ama kulaklıktan ses geldi) ama işte en son ses 20 ise fullenerek geldi. sonra takıldı ve saniyler içinde gene gitti. bu konuyu açarken az önce gene oldu kulaklıktan hafif hafif cızırtılar geldi (elektrik sesi gibi). bu sorunu yaşadığımda kapat aç yapıyorum düzeliyorlar tabi tekrar olana dek .bundan 4 ay önce falan. yazın sonlarına doğruydu psu mun kablosu yanmıştı tabi psu da. psu mu yeniledim.
sistemim: esonic H61FHL anakart
i7 2600 işelmci
Rx 570 ekran kartı
NZXT C750 Bronze PSU
sistemim: esonic H61FHL anakart
i7 2600 işelmci
Rx 570 ekran kartı
NZXT C750 Bronze PSU