P Pyyyca Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 2 Kas 2022 #1 çıkarılabilir mikrofonlu kulaklık aldım fakat mic çalışdığı zaman kulaklıkdan ses gelmiyor kulaklığa taktğım zaman mic çalşımıyor yardım edin
çıkarılabilir mikrofonlu kulaklık aldım fakat mic çalışdığı zaman kulaklıkdan ses gelmiyor kulaklığa taktğım zaman mic çalşımıyor yardım edin
n7cati Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 15 Eki 2022 Mesajlar 691 Tepki 225 2 Kas 2022 #2 Pyyyca' Alıntı: çıkarılabilir mikrofonlu kulaklık aldım fakat mic çalışdığı zaman kulaklıkdan ses gelmiyor kulaklığa taktğım zaman mic çalşımıyor yardım edin Genişletmek için tıkla ... kulaklığın markası nedir
Pyyyca' Alıntı: çıkarılabilir mikrofonlu kulaklık aldım fakat mic çalışdığı zaman kulaklıkdan ses gelmiyor kulaklığa taktğım zaman mic çalşımıyor yardım edin Genişletmek için tıkla ... kulaklığın markası nedir
KS P Pyyyca Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Kas 2022 Mesajlar 2 Tepki 0 2 Kas 2022 Konu Sahibi #3 n7cati' Alıntı: kulaklığın markası nedir Genişletmek için tıkla ... jbl quantum 100
bruhmomentumtr Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 25 Mar 2022 Mesajlar 196 Tepki 26 Konum 64 | Uşak 2 Kas 2022 #4 kulaklığın ucunu bilgisayar destekliyor mu? desteklemiyorsa şunun gibi ürün almalısınız.