Kulaklık öneri

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
merhaba 650₺ gibi bir bütçem var kulaklık tavsiye edebilir misiniz?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
şu anda yeni çıkan gamepower fujin kulaklığı önerebilirim birçok kanal incelemesini yaptı ve beğenildi fiyatıda uygun

KS

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
şu anda yeni çıkan gamepower fujin kulaklığı önerebilirim birçok kanal incelemesini yaptı ve beğenildi fiyatıda uygun

Ben de bunu düşünüyordum fakat başka öneriler gelirse onlara da bakmak isterim

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
şu anda indirimde
veya

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
50 tl daha koyup bu kulaklığı alın:

bende aynısı var ve gayet memnunum. ayrıca bu bir pc kulaklığı sadece model olarak bh470 e benziyor ama bh470u kesinlikle bir stüdyo kulaklığı değil. ve 7.1 diye satılan çoğu kulaklıktan daha kaliteli ses kalitesi ve çoğu oyuncu kulaklığından iyi vir mikrofonu var. ayrıca hyperx kulaklıklardaki usb ses kartlarının aksine bu kulaklıktaki usb ses kartı kulaklığın ses kalitesini artırıyor.

Önerdiğim kişilerin çoğu bunu aldıktan sonra oldukça memnun kaldı

şu anda indirimde
veya
hadi razer neyse de arctis 1 in max ederi 300 tl

gamepowerdan kesinlikle uzak durun bir ara benimde gamepower kulaklığım vardı ve bir kaç kere garantiye gidip geldi en sonunda da birine ölü fiyattan satmak zorunda kaldım

KS

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
son olarak razer blackshark v2 x , gamepower fujin ve logitech g335 arasında kaldım. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
son olarak razer blackshark v2 x , gamepower fujin ve logitech g335 arasında kaldım. Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

bir kere de mesajıma baksan ya

razer belki ama benim attığım kulaklık hepsinden iyi bende kullanıyorum ayrıca stüdyo kulaklığı değil bu öyle göründüğüne bakmayın yani pcnizin usb sinden sorunsuz çalışır merak etmeyin

danteklein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
blackshark'ı mediamarkt'ta denemiştim ses yüksekliği çok düşük geldi bana tabi telefona bağlayarak denedim ama yine de beklentimin çok altında kaldı

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
blackshark'ı mediamarkt'ta denemiştim ses yüksekliği çok düşük geldi bana tabi telefona bağlayarak denedim ama yine de beklentimin çok altında kaldı
abi size kaç kere kullandığım kulaklığı önerdim bak kaç arkadaşıma önerdim ve alanların hepside memnun kaldı öf yaa

KS

Hasbulla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

bir kere de mesajıma baksan ya

razer belki ama benim attığım kulaklık hepsinden iyi bende kullanıyorum ayrıca stüdyo kulaklığı değil bu öyle göründüğüne bakmayın yani pcnizin usb sinden sorunsuz çalışır merak etmeyin
Mesajınıza baktım kulaklığı inceledim güzel duruyor fakat son kullandığım kulaklık g430 olduğu için ve üst kısımdan cok memnun kalmadığım icin bantlı kulaklık almaya karar verdim. Tesekkürler önerin icin

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
abi size kaç kere kullandığım kulaklığı önerdim bak kaç arkadaşıma önerdim ve alanların hepside memnun kaldı öf yaa
Önerinizi neden aldırmaya çalışıyorsunuz ? Önerirsiniz biter. Kullanıcı istemezse tercih etmez zaten.
Bu 2li arasından Razer veya g335 alınabilir. Çok farkı olan ürünler değil. İncelemelere göre size yatkın olanı alabilirsiniz. Razer Kraken Lite paylaşılmış yukarıda, onu önermiyorum. Düşük bütçe ürünleri iyi değil Razerin. Bireysel tercihte G335 alırdım.

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
Mesajınıza baktım kulaklığı inceledim güzel duruyor fakat son kullandığım kulaklık g430 olduğu için ve üst kısımdan cok memnun kalmadığım icin bantlı kulaklık almaya karar verdim. Tesekkürler önerin icin
bu kulaklığın üst kısmı hepsinden sağlamdır emin olabilirsiniz

Önerinizi neden aldırmaya çalışıyorsunuz ? Önerirsiniz biter. Kullanıcı istemezse tercih etmez zaten.

Bu 2li arasından Razer veya g335 alınabilir. Çok farkı olan ürünler değil. İncelemelere göre size yatkın olanı alabilirsiniz. Razer Kraken Lite paylaşılmış yukarıda, onu önermiyorum. Düşük bütçe ürünleri iyi değil Razerin. Bireysel tercihte G335 alırdım.
müdahale ettiniz ben kimseye bir şey aldırmaya çalışmıyorum sadece öneriyorum ama siz benimle dalaşmaya giriştiniz o yüzden savunma yapmak zorunda kaldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri