Öneri Kulaklık Önerisi 5.000 TL

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba arkadaşlar ;
Bütçem 5.000 TL duruma göre aşabilirim
Ben FPS oyunları oynayan birisiyim Yeni bir kulaklık almak istiyorum arkadaşlarım hyperx cloud 2'yi tavsiye ettiler internette biraz araştırma yaptım cloud 2 önceden Kingston tarafından üretimi yapılıyormuş şuan hp tarafında üretimi yapılıyormuş ve Kingston daha kaliteli diye söyleniyor HP tarafında kafamda kaliteli değilmidir acaba diye soru işareti kaldı ;
Benim düşüncem o kadar para veriyorum hem ses yönünde hemde teknoloji yönünde artıları olsun istiyorum kablosuz mu alayım kablolumu alayım hangi marka daha güzel hangisi kötü şuan araştırma aşamasındayım
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba arkadaşlar ;
Bütçem 5.000 TL duruma göre aşabilirim
Ben FPS oyunları oynayan birisiyim Yeni bir kulaklık almak istiyorum arkadaşlarım hyperx cloud 2'yi tavsiye ettiler internette biraz araştırma yaptım cloud 2 önceden Kingston tarafından üretimi yapılıyormuş şuan hp tarafında üretimi yapılıyormuş ve Kingston daha kaliteli diye söyleniyor HP tarafında kafamda kaliteli değilmidir acaba diye soru işareti kaldı ;
Benim düşüncem o kadar para veriyorum hem ses yönünde hemde teknoloji yönünde artıları olsun istiyorum kablosuz mu alayım kablolumu alayım hangi marka daha güzel hangisi kötü şuan araştırma aşamasındayım
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
blackshark v2 pro bakılabilir

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,033
KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hyperx cloud 2

KHX-HSCP-GM ve KHX-HSCP-RD​

kodlarına internetten baktığımda RD 6.249 TL GM 3.821 TL
bu fiyat farkı renkten dolayımı yoksa üretim farkı mı ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri