Kulaklık Önerisi(Bütçe Detaylıca Konu Içinde)

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yaklaşık 1 ay oldu ve hala kulaklık arayışı içerisindeyim her yerden farklı sesler çıkıyor ve karar veremedim,

CS:GO, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum, arada hikayeli oyunlar, ayrıyeten üniversite'yi uzaktan eğitim ile okuyorum ve sınıfta benden başka mikrofonla konuşan yok bu sebepten dolayı mikrofonuda güzel olursa iyi olur, hem oyun hem eğitim için,

Sistemim.
Ryzen 5 1600.
ASUS ROG STRIX RX570 4 GB.
16 GB RAM.
ASUS Prime A320M-R

HyperX Cloud 2: Güzel kulaklık 2015 üretimli bir kulaklık herkes kullanıyor ama fiyatı son dönemde acayip yükseldi, mikrofonu muamma, kulak pedleri deri olduğu için yazın çok terletir diye düşünüyorum.
(Forumlarda vs fiyatı yükseldi alınmaz vs deniyor,)

Razer BlackShark V2 USB: Hakkında bilgim yok araştırmadım, ama ekolayzır ayarı vs istiyorsa nasıl yapılır bilmiyorum. V2xden sonra Razer'a karşı biraz soğudum :/

SS 7X+: Fiyatı ucuz(muadillere göre) Wireless 7+dan farkı yok deniyor, mikrofonu hakkında bilgim yok, almayı istiyordum.
Fakat iade süreci aklımı karıştırdı, bende Trendyol müşteri hizmetleri aradım ve sordum kulaklığı 1-2 saat denemek için kullandım ve sistemimle uyumlu olmadığını anladım, kutu içeriğini vs zarar görmeden iade edebilir miyim? Diye sordum elektronik aletlerde hijyen konusundan dolayı iade edilmiyor dendi. Bende almaktan vazgeçtim Nays ile birlikte 2kya denk geliyordu.

Corsair Void Elite: Dip ses sorunu vs var deniyor, fazla bilgim yok,

Logitech G PRO X: Alınır alınmaz farklı bir mevzu.

Ne alayım ben artık derslere adapte olmak istiyorum ama kulaklık bozuyor, artık adamakıllı herkes tarafından onaylanmış ve kesin alınır rahat kullanırsın uzun süre denilecek bir kulaklık arıyorum. Bütçem minimum, 1800-2500 arası

KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam mikrofonu kötü diye biliyorum 435'in :/ onun yerine cloud 2 alsam daha iyi diye düşünüyorum, bütçenin altında hem :)

KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Peki söyle yapalım istersen iyi kötü 7.1 kulaklık onereyim yanına güzel bir mikrofon daha iyi olmaz mı?
şuan rampage pulsar kullanıyorum , Pulsarı 2 yıldır kullanıyorum artık kulaklarım acıyor Mikrofonlu olması lazım :/ yoksa bende düşündüm harici almak,

g535 öneriyorlar bütçeyi aşıyor cloud 2 diyoruz fiyatını haketmiyor razer diyoruz ekolayzır ayarı , ss 7x+ alayım diyorum yorumları vs kötü bu bütçeye cidden kulaklık kalmamış

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kulaklığı 5 6 ay kadar günlük 8 saat olacak şekilde kullandım kafa ağrıtmiyor kulağıda ağrıtmiyor tam f/p ürünü 7.1 de güzel fiyatına göre bence böyle alınması daha daha mantıklı

KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
SoloCasti araştırdım fakat benim sistem fazla iyi değil sistem kaldırır mı mikrofonu bilmiyorum, hem dediğim gibi, Kulaklıklı lazım :/

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
SoloCasti araştırdım fakat benim sistem fazla iyi değil sistem kaldırır mı mikrofonu bilmiyorum, hem dediğim gibi, Kulaklıklı lazım :/
Kulaklıkla olan mikrofonlar çok iyi olmaz anakart modelin ne en kötü ses kartı alırsın olur biter eğer kaliteli bir mikrofon istiyorsan böyle yapmalısın

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bence yeterli kulaklığın kendi ses kartı var ztn mikrofon için de problem göremedim yinede bir @Greewe aktif olunca bakar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam kesinlikle blackshark v2

@Greewe Hocamdan Dönüş bekliyorum verdiği cevapla inşallah alırım bi kulaklık
Hocam şimdi
G435 evet kablosuz ama ses kalitesi kötü

G535 ile g733 arasında ses farkı çok az

İsterseniz az daha koyun g535 alın ama yapamam diyorsanız düşünmeden v2

KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
v2x aldım sistemim kaldırmadı iade ettim bende inaşallah v2de bu problemi yaşamam ayriyetten kargo parasını ödemek pffffff sinerji başka yerden alıyor onun kargosunu ödüyoruz :/

Birde aldıktan sonra Ekolayzır ayarı vs yapmam gerekli mi? yoksa Tak çalıştır mı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
v2x aldım sistemim kaldırmadı iade ettim bende inaşallah v2de bu problemi yaşamam ayriyetten kargo parasını ödemek pffffff sinerji başka yerden alıyor onun kargosunu ödüyoruz :/

Birde aldıktan sonra Ekolayzır ayarı vs yapmam gerekli mi? yoksa Tak çalıştır mı
Ses kartı olduğu için v2x’de ki durumu yaşamazsınız, başta deneyin beğenmezseniz zaten ekolayzır ayarı için bir sürü video var onlara bakabilirsiniz

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046

Usb olan kulaklıkların genelde içindedir ses kartı

KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Razer BlackShark V2 USB.
Arctiss 1 Wireless.
HyperX Cloud 2
Arctis Nova 3
Corsair HS80 wired. (mikrofonu aşırı iyi)

kulaklıkarı arasında kaldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri