Arkadaşlar Razer Blackshark v2 kullanıyordum gayet memnundum fakat mikrofonu çok çabuk bozuldu garantiye gönderdim yenisi yerine paramı iade etme kararı çıkmış onun yerine yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1750-2500 tl arası
Yine v2 alArkadaşlar Razer Blackshark v2 kullanıyordum gayet memnundum fakat mikrofonu çok çabuk bozuldu garantiye gönderdim yenisi yerine paramı iade etme kararı çıkmış onun yerine yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1750-2500 tl arası
Cloud 2 önericemde o fiyatlar asla değmez onaBaşka bir model deneyesim var artık![]()
V2 pro 2023 almıycaksanız almayın derim.Razer v2 pro modelinimi denesem acaba bu sefer v2 ile pro arasındaki fark tam olarak nedir bir bilginiz varmı acaba
Blackshark fps için daha şyiRazer blackshark v2 pro mu almalıyım sence yada
Razer Barracuda modelinimi sadece fps oyunları oynuyorum
yani şimdi bişi öereceğim ama mikrofonda almanız lazımRazer blackshark v2 pro mu almalıyım sence yada
Razer Barracuda modelinimi sadece fps oyunları oynuyorum
Yoğk önermeyani şimdi bişi öereceğim ama mikrofonda almanız lazım
önerebilirsin tabiyani şimdi bişi öereceğim ama mikrofonda almanız lazım
2500 tlyeArkadaşlar Razer Blackshark v2 kullanıyordum gayet memnundum fakat mikrofonu çok çabuk bozuldu garantiye gönderdim yenisi yerine paramı iade etme kararı çıkmış onun yerine yeni kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1750-2500 tl arası
diceksinizki kulak içi iyimi bence iyi cok rahat ses kasıyosunuz valorantta csde asus rog cetra ıı core ile cok rahat ses kasıyorum coğu e sporcularda kulak içi kullanmaya başladı ve monitör kulaklıklar yani bu tip kulaklıklar normal kulak içi kulaklıklara göre ses yalıtımı daha iyi diye biliyorum2500 tlye
QoA Gimlet IEM Kulaklık
boya m1 yaka mikrofonuyla kombolarsanız daha iyi olur ve boya m1 daha iyi diye biliyorum blacksharktan
kulaklığın kablosu bozulduğunda kablosunu alabiliyosunuz yani kablo fln bozuldu diye kulaklık çöpe gitmiyor
takıp cıkartabiliyosunuz kablosunu
Tamam bunu öner izinğ veğdim2500 tlye
QoA Gimlet IEM Kulaklık
boya m1 yaka mikrofonuyla kombolarsanız daha iyi olur ve boya m1 daha iyi diye biliyorum blacksharktan
kulaklığın kablosu bozulduğunda kablosunu alabiliyosunuz yani kablo fln bozuldu diye kulaklık çöpe gitmiyor
diceksinizki kulak içi iyimi bence iyi cok rahat ses kasıyosunuz valorantta csde asus rog cetra ıı core ile cok rahat ses kasıyorum coğu e sporcularda kulak içi kullanmaya başladı ve monitör kulaklıklar yani bu tip kulaklıklar normal kulak içi kulaklıklara göre ses yalıtımı daha iyi diye biliyorum
![]()
QoA Gimlet IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
adama moondrop blessing 3 önersem izin vermezdiniz herhalde XDTamam bunu öner izinğ veğdim
Yoo oda güzeladama moondrop blessing 3 önersem izin vermezdiniz herhalde XD
o adamı bulmamız lazım kullanıcı deneyimini aktarması lazımYoo oda güzelbiri bütçem sınırsız demişti ie900 önerisini basmıştım bende aldı mı acaba
emin olun alacağınız coğu kulaklıktan daha uzun ömürlü olcaktır2500 tlye
QoA Gimlet IEM Kulaklık
diceksinizki kulak içi iyimi bence iyi cok rahat ses kasıyosunuz valorantta csde asus rog cetra ıı core ile cok rahat ses kasıyorum coğu e sporcularda kulak içi kullanmaya başladı ve monitör kulaklıklar yani bu tip kulaklıklar normal kulak içi kulaklıklara göre ses yalıtımı daha iyi diye biliyorum
![]()
QoA Gimlet IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com