Bugün bilgisayarımda YouTube izlerken birden sağ taraftan az ses gelmeye başladı. Çok gıcık edici bir durum birkaç yerdeki tavsiyelere baktım ama hiç sonuç alamadım.
başka bir yerde daha deneyin eğer olmazsa bozulmuşturBugün bilgisayarımda YouTube izlerken birden sağ taraftan az ses gelmeye başladı. Çok gıcık edici bir durum birkaç yerdeki tavsiyelere baktım ama hiç sonuç alamadım.
Bazen bende yaşıyordum da ses ayarlarından right left ses düzeyi vardı bazen biri daha düşük oluyordu esitliyordum onları. Hocam yöntemini hatırlamıyorum ama ses efektinden vs kurcalayin. Bu yüzden olma ihtimali yüksekBugün bilgisayarımda YouTube izlerken birden sağ taraftan az ses gelmeye başladı. Çok gıcık edici bir durum birkaç yerdeki tavsiyelere baktım ama hiç sonuç alamadım.
Bugün bilgisayarımda YouTube izlerken birden sağ taraftan az ses gelmeye başladı. Çok gıcık edici bir durum birkaç yerdeki tavsiyelere baktım ama hiç sonuç alamadım.
telefonda denededim aynısı oldubaşka bir yerde daha deneyin eğer olmazsa bozulmuştur
Bozulmuştur o zamantelefonda denededim aynısı oldu