Kulaklık tavsiyesi.

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cümleten iyi forumlar.
Steel Series arctis 3 (2019 edition) kulaklığım vardı. Garantiye gönderdim bir nedenden dolayı. QP bilişimden almıştım 370 tl ye. Ürünü kusurlu görüp bana para iadesi yapacaklarını söylediler. Lakin ben kulaklığın rahatlığından aşırı derecede memnundum. bütün gün kulağımda kulaklık ne bir ağrı ne başka birşey yaşamıyordum ve şimdi aynı kulaklık 540 tl civarlarında geziyor. Gözüme arctis 5 i kestirmiş olsamda 800 tl şuan için çok para.
Aldığım hiç bir ürüne gereksiz para vermeyen bir insan olaraktan hep indirim kampanya vs takip ederim. Uygun fiyatlı yada mutlaka kaçırmam gereken kulaklık modelleri varmıdır şuanda. gezinirken şu kulaklıkları buldum.
https://www.itopya.com/razer-tiamat-22-v2siyah-analog-gaming-kulaklik/
https://www.itopya.com/corsair-hs70-71-wireless-carbon-gaming-kulaklik/

Bilgisayar setimi kaliteli malzemelerden topladım. ekipmanlarımda kaliteli olsun istiyorum.
mause ve mausepadim steel series'in. ilerde klavyesini de almayı düşünüyordum. 
her türlü tavsiyeye açığım. sizce idaretenlik ucuz bi kulaklık mı alıp  11.11 indirimlerinde turnayı gözünden vurayım. yoksa şimdi güzel bişey mi alayım. 
Şimdiden teşekkür ederim. bütçe hususi belirtmedim 400 tl bandı iyi olur ama ilk attığım linkteki kaçırılmaz gibi geliyor. paraya kıyıp onu mu alayım.

cs go, pubg, assassin's creed tarzı oyunlar oynuyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam bu bütçe ile Cloud 2 alabilirsin. HS 70 çok güzel bir kulaklık ama mikrofonu pek iyi sayılmaz. Arctis 5'de güzel bir tercih alabilir

KS

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam bu bütçe ile Cloud 2 alabilirsin. HS 70 çok güzel bir kulaklık ama mikrofonu pek iyi sayılmaz. Arctis 5'de güzel bir tercih alabilir

hs70 600 tl şuanda arctis 5 ile cloud 2 800 tl çok pahalı yani. 600 tl olan üstelik kablosuz.
razer'a ne diyorsunuz ya da kraken x usb olanına.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kullanıcı yorumları gayet olumlu yönde. Hs 70'de başarılı aslında. İzlediğim testlerde mikrofon düzelmiş gibi geldi. Burada tamamen karar senin açıkçası :) 

Donanım olarak benzer ürünler

KS

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Kullanıcı yorumları gayet olumlu yönde. Hs 70'de başarılı aslında. İzlediğim testlerde mikrofon düzelmiş gibi geldi. Burada tamamen karar senin açıkçası :) 

Donanım olarak benzer ürünler

arctis 5 655 tl alam mı :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri