- Tepki
- 13
fiyatı uygun mikrofonu tatmikar yani fp ürünü olan kulaklık eneriniz var mı acaba....
Bütçe ne kadar ?fiyatı uygun mikrofonu tatmikar yani fp ürünü olan kulaklık eneriniz var mı acaba....
Gamepower 7.1 serisine bakabilirsinizbütçe 800 civarı
bütçeyi biraz çıkarsam bu kulaklık alınır mı iyimidir acabaGamepower 7.1 serisine bakabilirsiniz
Bu markayı ilk defa gördüm. Tam Havit önerecektim Havitinmiş herhaldebütçeyi biraz çıkarsam bu kulaklık alınır mı iyimidir acaba
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tşklerBu markayı ilk defa gördüm. Tam Havit önerecektim Havitinmiş herhalde
Buna da bakın isterseniz:
Rica ederimtşkler
Alınır iyidirbütçeyi biraz çıkarsam bu kulaklık alınır mı iyimidir acaba
![]()
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com