Tam olarak ne için kullanacaksın hocam? Oyun veya gündelik kullanım hangisihocalarım iyi günler kablosuz kulaklık arıyorum bütçe 700 var mıdır tavsiyeleriniz
hocam gündelik hayat için sporda falan takarım çogunluklaTam olarak ne için kullanacaksın hocam? Oyun veya gündelik kullanım hangisi
hocam gündelik hayat için sporda falan takarım çogunlukla
hocam aslında bunu sipariş ettim ama anker soundcore q10 cezbediyor ama terletmedem korkuyorumSony'nin bu modeli var hocam. Siz yine ürünün yorumlarına dikkat edin uzun kullanım testlerine felan bakın.![]()
Hepsiburada: Online Shopping App - App Store
Download Hepsiburada: Online Shopping by Hepsiburada on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips and more games like Hepsiburada: Online…app.hps.im
Evet hocam terleme konusu sıkıntılı bir durum. Özellikle kulaklığın ped kısımlarında felan zaman içinde deformasyon oluşabiliyor. Yüksek kaliteli ürünler de herhangi bir sıkıntı çıkmıyor ama orta seviye ürünlerde illaki bir deforme söz konusu oluyor.hocam aslında bunu sipariş ettim ama anker soundcore q10 cezbediyor ama terletmedem korkuyorum
sağolasın hocam böyle ekonominin allah belasını versin elin adamı 30 birime alıyor biz yüzlerce tlEvet hocam terleme konusu sıkıntılı bir durum. Özellikle kulaklığın ped kısımlarında felan zaman içinde deformasyon oluşabiliyor. Yüksek kaliteli ürünler de herhangi bir sıkıntı çıkmıyor ama orta seviye ürünlerde illaki bir deforme söz konusu oluyor.