Öneri Kule Ti̇pi̇ Soğutma İçi̇n Fan Yükseltme Tavsi̇yesi

Hilmi Akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kule tipi soğutma kullanıyorum, daha iyi performans alabileceksem giriş ve çıkış için 2 fan alacağım.
performansı sırf bu konu için geliştirilmiş, standart kasa fanları gibi olmayan bir ürün var mı ?

-120 mm
- tercihen beyaz argb

KS

Hilmi Akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
suankı sogutucuna ne kadar fan eklersen ekle perfrmans degısmeyecek . daha yenı ve performanslı modellere bakabılırısnız

satın alma lınkı
thermalrıght phantom sprıt
tavsiyeniz için teşekkür ederim, şuan sınırlarda da olsa makul şekilde idare ediyor hem 1 fandan 2 fana çıkınca değeri deneyimlemek istiyorum ve linkteki ürünün markasından başka sıvı soğutucum vardı.
her yerde ciddi tavsiye edilen bi üründü, garantisi bittikten 2 hafta sonrada bozuldu.
o yüzden tercih etmiyorum, şuan sadece fan önerisine açığım.

harici olarak iza ettiğim bir yanıt linki

Son düzenleme:

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
381
tavsiyeniz için teşekkür ederim, şuan sınırlarda da olsa makul şekilde idare ediyor hem 1 fandan 2 fana çıkınca değeri deneyimlemek istiyorum ve linkteki ürünün markasından başka sıvı soğutucum vardı.
her yerde ciddi tavsiye edilen bi üründü, garantisi bittikten 2 hafta sonrada bozuldu.
o yüzden tercih etmiyorum, şuan sadece fan önerisine açığım.

harici olarak iza ettiğim bir yanıt linki
fanlartını uzun suredır kullanıyorum sorun yasamadım . onun dısında sızın sogutucunuz da 2. fana gerek kılan bır durum yok o yuzden masraf etmeyın derım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri