Yardım Kule Tipi Soğutucu Önerisi

elderado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım ve bunun için soğutucuya ihtiyacım var daha önce Zalman cnps16X aldım fakat standoff vidaları anakartıma uyumlu olmadı. Şimdi kule tipi çift fanlı AM5 uyumlu güzel bir soğutucu almak istiyorum. Bütçe maksimum 3K ne önerirsiniz?
Kasa: Thermaltake S250tg
İşlemci: ryzen5 7600x
Anakart: msi b650 gaming plus wifi
Ekran kartı: rx 9070xt
2-)ikinci bir sorum daha olacaktı standoff vidaları anakartta tek bir vida girişinde küçük kalıyor anakartta böyle bir imalat hatası olabilir mi?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım ve bunun için soğutucuya ihtiyacım var daha önce Zalman cnps16X aldım fakat standoff vidaları anakartıma uyumlu olmadı. Şimdi kule tipi çift fanlı AM5 uyumlu güzel bir soğutucu almak istiyorum. Bütçe maksimum 3K ne önerirsiniz?
Kasa: Thermaltake S250tg
İşlemci: ryzen5 7600x
Anakart: msi b650 gaming plus wifi
Ekran kartı: rx 9070xt
2-)ikinci bir sorum daha olacaktı standoff vidaları anakartta tek bir vida girişinde küçük kalıyor anakartta böyle bir imalat hatası olabilir mi?
Anakarttaki yuvaların genişliği standarttır hata olamaz. Soğutma için gerekli aparatları alırsan yeni kule tipi almana gerek kalmaz.

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Eğer iade seçeneği varsa değerlendirebilir arkadaş.
Aşağıdaki soğutucu efsanedir. Ne gözünüz arkada kalır, ne de kasanızda sıkıntı çıkarır.

KS

elderado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer iade seçeneği varsa değerlendirebilir arkadaş.
Aşağıdaki soğutucu efsanedir. Ne gözünüz arkada kalır, ne de kasanızda sıkıntı çıkarır.
Hocam beyaz renk seçeneği mevcut mudur ayrıca içinde gönderilen Thermalright TF7 macun iyi midir sizce?

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Biraz fiyat farkı var ancak beyazı da bulunuyor.

Biraz fiyat farkı var ancak beyazı da bulunuyor.
Tabii ki iyidir, markanın bir çok ürünü güzel. Macunu kullanabilirsiniz.

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Bu bütçeye iyi bir sıvı soğutucu alamam diye böyle başlık açtıysanız bunu alabilirsiniz.

Kule tipi için burada çok sayıda test edilme değerleri var.
Buradan seçebilirsiniz tr fiyatına bakabilirsiniz.

KS

elderado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu bütçeye iyi bir sıvı soğutucu alamam diye böyle başlık açtıysanız bunu alabilirsiniz.

Kule tipi için burada çok sayıda test edilme değerleri var.
Buradan seçebilirsiniz tr fiyatına bakabilirsiniz.
Kullandığım kasa için uyumlu mu hocam? pek anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Ayrıca sıvı soğutmaların bakımı zor diye okumuştum.

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Kullandığım kasa için uyumlu mu hocam? pek anlamıyorum bu işlerden kusura bakmayın. Ayrıca sıvı soğutmaların bakımı zor diye okumuştum.
Custom, özel vb gibi isimlerle geçen sıvı soğutma sistemleri ekstra bakım ister. Onun haricinde kapalı yani hazır sıvı soğutmalarda (kaliteliyse) 5-6 sene tık demeden götürür.

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Uyumlu hocam alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri